Noutăți și comunicate

The New Frontier of Success Intelligence - Steve Vai forteaza frontierele cunoasterii impreuna cu un tanar cercetator roman

12 iunie 2013
The New Frontier of Success Intelligence - Steve Vai forteaza frontierele cunoasterii impreuna cu un tanar cercetator roman
Steve Vai urmeaza sa apara in filmul "The New Frontier of Success Intelligence" care prezinta modelele mentale unor lideri mondiali in diverse domenii, de la stiinta la arta si explica clar cum le putem aplica noi in vietile noastre. Cum au gandit astfel incat au reusit sa trimita oameni pe luna, sa trimita roboti pe Marte, sa inspire generatii prin muzica lor, sa schimbe vietile a milioane de oameni prin cartile lor si cum putem aplica noi aceste idei in viata noastra pentru a construi viziunea pe care o dorim cu adevarat.

Steve Vai s-a intalnit cu Dragos Bratasanu in perioada in care s-a aflat in Romania pentru repetitiile cu Evolution Tempo Orchestra, in pregatirea turneului European care a inceput pe 6 iunie si care se va incheia pe 25 iunie 2013 cu un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Steve si Dragos au petrecut doua ore discutand despre puterea mintii si a inimii de a crea lumea in care traim si despre cum putem invata sa ne controlam mintea astfel incat aceasta sa devina o "unealta cu care putem construi ce vrem, in loc sa fie un lant in care sa fim legati." Indiferent de calea pe care o alegem in viata, cel mai important lucru este sa pasim in directia scopului nostru, in directia a ceea ce vine din interior si ne provoaca bucurie clipa de clipa.

2-The_New_Frontier_of_Success_In_36xRJnjVSv.jpg

Fascinat de povestea lui Dragos, la finalul propriului interviu Steve a preluat pozitia de intervievator si l-a rugat pe acesta sa-i impartaseasca, pe scurt, cum a aplicat lectiile invatate pentru a calatori in trei expeditii. La numai 25 de ani acesta a plecat in Antarctica, apoi in Svalbard, pe insula de langa Polul Nord iar la 26 de ani a devenit inginerul primei misiuni romanesti la o baza de cercetare martiana in desertul din Utah. Dragos i-a povestit lui Steve drumul parcurs pentru a ajunge in Antarctica, unde a fost invitat apoi sa tina o prezentare despre schimbarile climatice. Din sudul Argentinei a zburat apoi la Polul Nord unde a petrecut doua saptamani in noaptea polara. La finalul acestor expeditii a publicat doua articole in National Geographic.

"Interviul pe care l-am acordat pentru The New Frontier of Success Intelligence este genul de proiect in care imi place cel mai mult sa fiu implicat. Suntem in mijlocul unei transformari mondiale care are loc la nivelul propiei noastre constiinte ca specie si a abilitatilor noastre de a realiza lucruri pozitive si creative iar acest proiect are potentialul de a inspira in aceasta directie" a declarat Steve Vai.

Dragos Bratasanu dezvaluie la randul sau cateva amanunte: "Chiar daca pentru moment nu putem face public interviul, va putem spune ca cea mai importanta lectie invatata de la Steve a fost aceasta: >. Teama de esec trebuie reanalizata in mintea noastra astfel incat sa ne ofere suport, sustinere si noi informatii in loc sa ne impiedice sa perseveram si sa ne distruga visul. Un esec devine un esec doar daca in mintea noastra il acceptam ca atare. Un esec devine un succes daca il privim ca pe o noua etapa, o noua treapta care ne duce mai sus, mai aproape de scopul dorit, indiferent care ar fi acesta.

Alte personalitati care apar in film sunt: Peter Diamandis - Presedinte & CEO X-PRIZE Foundation, Gregg Braden - New York Times Bestselling Author, Dr. Ed Hoffman - NASA Directorul Academiei de Leadership a NASA, Dr. Scott Hubbard - Profesor la Stanford University, Dr. Charles Pellerin - Directorul NASA care a condus echipa ce a construit telescopul Hubble, Dr. Thomas Reiter - Director Agentia Spatiala Europeana, Howard Martin - Vice Presedinte al HeartMath, Robert Richards - Fondator al International Space University, Dr. Johann Wörner - Presedinte DLR German Aerospace Center, Dr. Walter Scott - Fondator, CTO DigitalGlobe, Dr. Chiaki Mukai - Director, Japan Aerospace Exploration Agency, Dr. Dumitru Prunariu, singurul Cosmonaut Roman.


STEVE VAI este un celebru chitarist rock american, muzician si producator care a vandut peste 15 milioane de albume in intreaga lume. Dupa ce si-a inceput cariera muzicala cantand cu trupa lui Frank Zappa, a urmat o cariera solo din 1983. Discografia sa contine 8 albume solo, 8 albume live, 12 soundtrack-uri, 12 compilatii si 7 videoclipuri. A castigat 3 Grammy si 40 de alte premii. A fost membru in grupurile Whitesnake si Alcatrazz. De asemenea, a cantat si cu David Lee Roth, Alice Cooper, Ozzy Osbourne sau Gregg Bissonette. Este unul dintre membrii aproape permanenti ai proiectului G3, produs de prietenul si mentorul sau, Joe Satriani.

Steve Vai va sustine pe 24 iunie 2013 un masterclass in Club Tribute din Bucuresti, incepand cu orele 17:00, in care va impartasi multe din ideile si conceptele pe care le dezvaluie in film. Pe 25 iunie 2013 va fi prezent intr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de Evolution Tempo Orchestra, o orchestra 100% romaneasca. Biletele, cu preturi cuprinse intre 50 si 200 de lei se gasesc în retelele Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru participarea la masterclass, trimiteti un email la office@inmusica.ro

DRAGOS BRATASANU este producatorul executiv al filmului "The New Frontier of Success Intelligence" si presedintele Lightman Consulting. Dragos a facut disponibil clientilor internationali din industrie programul oficial de leadership si social risk management al NASA folosit in cele mai complexe proiecte, printre care The Space Shuttle, robotii de pe Marte si misiunile astronautilor. Dragos a primit mai multe premii internationale pentru cercetarea in domeniul satelitar si este in prezent colaborator National Geographic. Ca speaker, a fost pe scena pe 5 continente - Europa, America de Nord, Asia, Australia si Antarctica.

Lightman Consulting este singura companie care face disponibil organizatiilor din Romania programul oficial al NASA pentru reducerea riscului social in cadrul proiectelor si echipelor tehnice. Compania a fost construita sub indrumarea liderilor mondiali din industria aerospatiala, indeosebi a doctorului Charles Pellerin, directorul NASA care a condus echipa de dezvoltare a telescopului Hubble. Programul de leadership al NASA a fost folosit cu success pentru reducerea riscului social si cresterea performantei echipelor care lucreaza in medii foarte complexe, inclusiv Space Shuttle, robotii de pe Marte, satelitii de pe orbita Pamantului si misiunile astronautilor.

Mai multe detalii pe http://www.nasaleadership.com

Sursa : Star Management
http://www.starmanagement.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top