Noutăți și comunicate

The Rolling Stones, in premiera la BBC Knowledge

22 iunie 2013
The Rolling Stones, in premiera la BBC Knowledge
Sambata, 22 iunie 2013, incepand cu ora 22:30, BBC Knowledge va difuza în premieră pentru România, documentarul Stones in Exile. Documentarul surprinde crearea albumului de classic rock Exile on Main St. al formației The Rolling Stones, dar și viața de alcool, droguri și scandal din acea perioadă a membrilor trupei.

În 1969, după o ceartă cu managerul lor, Alan Klein, ducând lipsă de bani, membrii formației s-au mutat în Franța alături de un amestec eclectic de femei frumoase, traficanți și dependenți de droguri, muzicieni, tehnicieni și bucătari francezi. Aici, în subsolul vilei lor închiriate, după multă muncă în fiecare zi, în primele ore ale dimineții, a luat naștere cel mai de succes album al celor de la The Rolling Stones, Exile On Main St..

Avându-i pe Mick Jagger și Keith Richards ca producători executivi, documentarul prezintă această perioadă exuberantă de scandal și creativitate, dezvăluind o parte necunoscută a vieții în cadrul - sau în apropierea - trupei The Rolling Stones, în acea perioadă de plăceri și haos. Cu filmări din arhivă, tăieturi de filme din turnee și fotografii candide, Stones in Exile recreează perioada rock plină de succes a anilor 60.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluție în ceea ce privește divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune și divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă și spectaculoasă. Cultivăm varietatea și diversitatea și de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură și știință până la tehnologie, aventură și istorie. Prin pasiunea și carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile și conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginația cu ajutorul unor experiențe incredibile. Considerăm cunoașterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtășite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire și să uimească asupra universului în care trăim.

Pentru mai multe informații despre lumea BBC Knowledge consultați:
http://www.bbceurope.com/romania/
https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top