Noutăți și comunicate

The Soft Moon si Tanz Ohne Musik in Club Control

6 decembrie 2013
The Soft Moon si Tanz Ohne Musik in Club Control
Vineri, 6 decembrie 2013, înainte să pornească în turneu alături de Depeche Mode, trupa americană The Soft Moon, aduce pe scena din Club Control un show audio-vizual de maximă intensitate. Seara este deschisă de performance-ul artiștilor autohtoni Dan Șerbănescu și Irina Stănciulescu (Color Nurse): Tanz Ohne Musik.

FB event. Intrare: 25 lei. Biletele se gasesc doar la intrarea in club, in ziua evenimentului.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



The Soft Moon este o trupa neo-post-punk originară din Oakland, infiintata in 2009 ca un proiect solo al producatorului, solistului, textierului si instrumentalistului Luis Vasquez. Proiectul The Soft Moon acopera o mare varietate de genuri, de la krautrock, post-punk, psychedelia, world music la darkwave.

The Soft Moon a debutat din inițiativa și dorința lui Luis Vasquez de a-și îmbunătăți cunoașterea de sine... Din umbra post-punkului timpuriu slefuita intr-o atmosfera darkwave vintage, The Soft Moon se relanseaza printr-un al doilea album mai vicios și mai fierbinte: Zeros.

În timp ce LP-ul "The Soft Moon" (2010) a fost înregistrat în întregime în singurătate și fără așteptări, aceste zece piese noi au fost scrise și înregistrate în zilele libere de-a lungul turneelor. Soundul The Soft Moon s-a îmbogatit printr-un performance full-band, combinat cu visual-uri impresionante.

Ceea ce începuse ca un exorcism, s-a transformat într-un exercițiu controlat. După șase luni în care a modelat Zeros de unul singur, Vasquez s-a întâlnit cu producătorul/inginer de sunet Monte Vallier în studioul său din San Francisco și s-au apucat "zgomotos" de treabă.

Rezultatul a fost un album Zeros foarte puternic. Suntem întâmpinați de piesa "Machines", un demon ce rostește incantații pe fundal de percuție și tonuri pervetite, apoi de piesa care poarta numele albumului, ce propune un beat dark de dans și introuri vocale lascive prinse intr-un vârtej de synth-uri.

http://www.thesoftmoon.com
http://www.thesoftmoon.bigcartel.com



Dupa mai mult de un an de la ultima aparitie live pe aceeasi scena cu Dirty Beaches, TANZ OHNE MUSIK (Dan Serbanescu + Color Nurse) revin tot in Control, prezentand un set audio-vizual complet nou, cu un sound organic si analog sustinut de o imagistica sublimata in alb si negru.

http://www.facebook.com/tanzohnemusik
http://www.facebook.com/ColorNurseVideoArtist



Parteneri media: Radio Guerrilla, SapteSeri, ALL HOLLOW, VICE, Decat o Revista, SUNETE, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, VeiozaArte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Top