Noutăți și comunicate

The Straits vor concerta la Sala Palatului

1 decembrie 2013
The Straits vor concerta la Sala Palatului
Duminica, 1 decembrie 2013, chiar de ziua Romaniei, formația The Straits va concerta la Sala Palatului din Bucuresti.

Foștii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor urca pe scenă pe 1 decembrie 2013 și ne vor oferi un spectacol memorabil.

Dire Straits nu mai are nevoie de nicio introducere, însă merită să menționăm câteva dintre cele mai mari realizări ale trupei. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai influente și mai cunoscute grupuri muzicale din istorie, având peste 120 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Activitatea Dire Straits a fost apreciată și la nivel oficial prin 4 titluri Grammy și 3 Brit Awards.

După o activitate de 15 ani, Dire Straits s-a dezmembrat în 1996, moștenirea lor fiind dusă mai departe de către trupa The Straits. Aceasta cantă exclusiv piese ale celebrilor britanici și răspândește atmosfera tipică unui concert Dire Straits în întreaga lume.

Componența The Straits îi numără pe Alan Clark - primul clăpar al trupei care a avut o influență imensă asupra stilului Dire Straits; Chris White - responsabilul cu fascinantul sunet de saxofon din Dire Straits; Steve Ferrone - recunoscut drept unul dintre cei mai buni toboșari, însoțiind muzicieni precum Eric Clapton sau Slash; Terrence Reis - un chitarist excepțional al cărui stil este similar cu cel al lui Mark Knopfler; Michael Feet - un basist și vocalist foarte apreciat care s-a alăturat și lui David Gilmour sau Art Garfunkel; Jamie Square - un clăpar și solist vocal foarte talentat; Adam Phillips - un chitarist foarte bun, concertând alături de Lionel Ritchie, Rod Stewart sau Cher.

The Straits vor răspândi asupra Bucureștiului farmecul muzicii Dire Straits într-un spectacol de două ore în care fanii muzicii britanicilor vor putea asculta: "Sultan of swings", "Your latest trick", "Tunnels of Love" "Money for nothing", "Brothers in arms" sau "Romeo and Julliet".

Biletele sunt disponibile la prețurile de 345, 240, 155, 105 și 65, în funcție de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top