Noutăți și comunicate

Tiarra, StoneLight si For My Sins in deschiderea concertului Galadriel din 17 septembrie

18 august 2015
Tiarra, StoneLight si For My Sins in deschiderea concertului Galadriel din 17 septembrie
Joi 17 septembrie 2015, formatia Galadriel din Slovacia revine in Bucuresti, cu ocazia turneului de promovare a noului EP, "Lost In The Rhope Wood".

Alaturi de Tiarra, alte doua trupe bucurestene vor urca pe scena clubului Fabrica: StoneLight si For My Sins.

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/StoneLightBand
https://www.youtube.com/channel/UCtq9dWgoSkcoqz8UKM98FXw

Abordand un gen muzical care poate fi caracterizat drept un crossover de melodic heavy metal ce include influente progresive si elemente epice, StoneLight a fost permanent o prezenta dinamica pe scena autohtona. Pentru StoneLight va fi un concert unic, ultimul alaturi de chitaristul Alex Mezei, dar si cel in care il vor prezenta pe cel mai nou membru al trupei.


FOR MY SINS (melodic metal/Bucuresti)

https://www.youtube.com/user/ForMySinsRo
https://www.facebook.com/formysinsofficial

Trupa a luat nastere din dorinta fondatorilor ei de a oferi o noua abordare a metal-ului. Prin imbinarea agresivitatii cu partile melodice, in urma cu un an formatia incepea sa ia cu asalt scenele cluburilor din Romania.

Vocea solistei combina elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.


CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).
http://www.fabrica-club.ro

Accesul publicului se va face de la ora 20.00. Pretul biletului: 20 lei (de vanzare in seara concertului, la intrarea in club).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/1454515461531360


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top