Noutăți și comunicate

Tiberiu Albu (Fameless): 'Timpul acum imi permite sa ma ocup doar de muzica'

29 septembrie 2015
Tiberiu Albu (Fameless): 'Timpul acum imi permite sa ma ocup doar de muzica'
Pe 1 octombrie 2015, Tiberiu Albu, castigatorul Vocii Romaniei, revine la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa, Fameless pentru inca un show unde surprizele nu se vor lasa asteptate. Dupa show-ul sold out din iunie, Fameless s-au hotarat sa ofere fanilor inca o experienta aparte in cadrul unui concert care nu trebuie scapat.

Cu aceasta ocazie, intr-un interviu pentru metalhead.ro, Tiberiu Albu a declarat: ""‹Timpul acum imi permite sa ma ocup doar de muzica, si asta si fac, ma bucur enorm de asta, imi traiesc visul zi de zi. Acum alaturi de trupa pe care mi-am dorit-o de mult :)"

Pe 1 octombrie Fameless vor prezenta si noul chitarist, Angus si vor canta in premiera si cateva piese noi. Puteti citi interviul integral aici.

Biletele pentru showul FAMELESS se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 60 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top