Noutăți și comunicate

Timpuri Noi in concert la Hard Rock Cafe

2 octombrie 2014
Timpuri Noi in concert la Hard Rock Cafe
Joi, 2 octombrie 2014, incepand cu ora 21:30, BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, sa incepi luna octombrie PERFECT cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu' Maftei in cadrul unui show oferit de PURCARI!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

Timpuri NOI inseamna: Dan Iliescu (chitara, voce), Felix Sfura (tobe) si Sabin Penea (bass, vioara). De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru concertul BestMusic cu TIMPURI NOI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 30 de lei cu loc la masa si 40 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- SENIA in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
- Hard Rock Cafe


Extra:

- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore aici.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts - http://www.bestmusic.ro, powered by ROCK FM si METALHEAD

Parteneri: ROCK FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, Trilulilu, cinemagia.ro, iConcert, InOras.ro, PORT.ro, Deezer, studentie.ro, timesnewroman.ro, Ziarul Ring, Music Nights, MaximumRock, Lets Rock, Bucuresteni.ro si InDoorMedia


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top