Noutăți și comunicate

Tomma Alistar live band si Baba Dochia in Club Control

8 iunie 2014
Tomma Alistar live band si Baba Dochia in Club Control
Duminica 8 iunie 2014, sunteti invitati de la ora 22:00 in Club Control din Bucuresti la concertul Tomma Alistar live band si Baba Dochia. Transformata intr-o zi de weekend, seara de duminica 8 iunie marcheaza momentul unei explozii sonore provocate de doua proiecte muzicale, pe cat de tinere, pe atat de percutante si pasionale: Tomma Alistar si Baba Dochia.
Cele doua trupe promit un show audio-vizual transcendental, care va dezlantui haosul primordial pe ringul de dans!

Fb event. Intrare: 15 lei
Sala Berlin / Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Tomma Alistar - live band

Tomma Alistar este un proiect de sunet care poate fi incadrat (si) in zona muzicii electronice.

Varianta de live band isi propune sa scoata automatismul din productiile electronice si sa aduca naturaletea "cantatului" cu tot cu imperfectiuni. Lui Tomma i se alatura pe scena muzicieni care vin din alte lumi, fie ca e vorba de clasica, jazz sau experimental.
 Pentru noaptea de 8 iunie din Control, sunt invitati Raluca Stratulat (vioara), Paul Turcu (chitara, synth) si Doru Diaconu (percutie electronica).

Desi sound-ul Tomma Alistar este definit de bass, beat si dans, isi fac loc usor si interventiile dulci-nostalgice sau temele simpliste dar cu caracter.

Un live Tomma Alistar este un conflict intre spatialitate sonora dizolvata si forta concreta a "difuzorului miscat" cu care percuteaza gimnastul de dancelfoor. Despre Tomma personal, se pot afla mai multe la locatie, el e in Control! Si la propriu.

http://www.facebook.com/tomma.alistar
https://soundcloud.com/tomma-alistar
http://www.youtube.com/watch?v=hPI851WPBbw



Baba Dochia

Trupa Baba Dochia este un melanj de electronica cu rock live, topindu-se în același vas sintetizatoare, riff-uri grele de chitara, beat-uri organice și sintetice, asezonat pe alocuri cu melancolie și agresivitate.

Formându-se la Sighișoara, Baba Dochia a reținut spleen-ul muzical al micului oraș, îmbrățișând apoi atmosfera vibrantă a Clujului, unde se află acum stabilită.

Lăsându-se influențată de nuanțe muzicale începând de la Team Sleep și Death In Vegas, până la Moderat sau Trentemoller, Baba Dochia își exteriorizează sentimentele printr-un show audio vizual live care induce o călătorie transcendentă, combinația de sunete și efecte vizuale spiralând non stop cu putere crescândă, conducând publicul într-un voiaj din ce în ce mai intens.

Aflată într-o metamorfoză constantă, Baba Dochia abia a început.

Baba Dochia:
Marius Pop - programming, synthesizers, guitars
Leon Lototchi - programming, synthesizers
Andrei Voicu - live drums
Cristian Cânpean - live visuals.

Baba Dochia în social media:
Facebook: https://www.facebook.com/BabaDochiaMusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/baba-dochia
YouTube: http://www.youtube.com/user/BabaDochiaBand



Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclecticfm.ro, Radio România Cultural, Radio România București,   ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul,   Vice,  Decât o Revistă, All Hollow, Catavencii,   Tataia, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică,   IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro,   121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperati


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top