Noutăți și comunicate

Toto lanseaza primul single de pe cel mai nou album - Toto XIV

11 februarie 2015
Toto lanseaza primul single de pe cel mai nou album - Toto XIV
Veteranii grupului Toto vor lansa cel de-al 13-lea album inregistrat in studio si primul din ultimii 10 ani, numit Toto XIV, pe 20 Martie in Europa, 23 in Marea Britanie si Oceania si pe 24 Martie in America.

Steve Porcaro spune ca acest album reprezinta cea mai buna versiune a acestora fiecare membru fiind sincer cu creatia acestora si incercand sa produca cea mai buna muzica.



Recent, formatia a lansat primul single de pe noul album numit "Orphan", disponibil alaturi de un montaj video cu cele mai recente concerte ale band-ului, cat si cu secvente din turneele care i-au consacrat. Acesta reprezinta esenta a tot ceea ce trupa reprezinta in prezent - adica reunirea acestora dupa o perioada in care band-ul a fost destramat. Este un toast inchinat intregirii "familiei" Toto, este scanteia grupului care se ridica din cenusa pentru a straluci din nou si a crea din istorie ceva pe cat de familiar, pe atat de nou. La conferinta despre lansarea single-ului, Steve Lukather spune ca " atunci cand ne pui pe toti in studio, fiecare isi aduce contributia iar urmatorul lucru pe care il stii este ca totul se imbina perfect. Performanta tuturor este impecabila, chiar dam cei mai bun din noi si ne fortam sa facem cele mai bune alegeri personale astfel incat sa creem cei mai bun din punct de vedere muzical. Sunt foarte curios sa aflu ce crede publicul"

Albumul poate fi precomandat de pe Itunes si Amazon, iar pentru promovarea albumului, Toto vor incepe un turneu in vara anului 2015.



Pe 27 iunie 2015 ii vom vedea in premiera si in Romania. Va puteti bucura live de experienta unica a unei formatii legendare, la Sala Palatului. Spectacolul este organizat de Phoenix Entertainment iar biletele sunt deja disponibile in reteaua Eventim si magazinele partenere.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/toto-bucuresti-sala-palatului-379968/event.html
https://www.youtube.com/watch?v=BrnQORhbCWE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top