Noutăți și comunicate

Transylvanian Bike Week la Fagaras

24 - 28 iulie 2013
Transylvanian Bike Week la Fagaras
In intervalul 24-28 iulie 2013, va avea loc la Făgăraș Festivalul motociclistic Transylvanian Bike Week, ce are drept scop în primul rand promovarea comunității Å¢ării Făgărașului, a valorilor, istorice și culturale pe care le are zona și își dorește să reunească între zidurile Cetății acolo unde se va defășura cât mai mulți pasionați de motociclete. Evenimentul este organizat de Adrian Hutopilă.
Sute de motocicliști vor veni la Făgăraș in a doua decadă a lunii iulie. Ei străbat mii de kilometri și mai multe țări pentru a se întâlni în mijlocul României vreme de patru zile.

Motocicliștii sunt cu precădere polonezi, nemți, cehi, slovaci și italieni. Pe perioada cât vor staționa la Făgăraș îi puteți vedea în parcarea auto din fața Cetății și calea de acces spre această parcare. Evenimentul nu va fi unul exclusivist.

Dacă în fiecare weekend Făgărașul ar arăta precum va fi în perioada 24 - 28 iulie, n-ar mai avea nevoie de niciun efort de promovare turistică. Aproape 400 de europeni, toți motocicliști, nu vezi în fiecare an!

Evenimentul se va derula pe perioada a patru zile și va găzdui petreceri, concerte ( The R.O.C.K - tribut Ac/Dc, Masterpiece - tribut Metallica, Trupa No 13, Doru Isaroiu & True Band și mulți alții), parade (orașul Brașov) și excursii (Transfăgărășan, Mânăstirea Brâncoveanu).

Taxa de intrare: 45 RON/ pe toată perioada evenimentului.

Mai multe detalii gasiti la https://www.facebook.com/events/614456588573255 si la https://www.facebook.com/transylvanian.bikeweek


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top