Noutăți și comunicate

Trei concerte byron alaturi de ROME, la Bucuresti, Iasi si Bacau

8 - 10 aprilie 2016
Trei concerte byron alaturi de ROME, la Bucuresti, Iasi si Bacau
Vineri, 8 aprilie 2016, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, debuteaza mini-turneul double-bill Acoustic Melange Tour unde byron ii vor avea ca invitati pe luxemburghezii de la ROME (dark acoustic pop/folk). Turneul va continua pe 9 aprilie 2016 la Iasi in Underground Pub, iar apoi pe 10 aprilie 2016 la Bacau in Valhalla Pub.

Cei de la byron vor concerta unplugged (mai putin la Iasi, unde va avea loc un mult-asteptat concert electric), in timp ce invitatii de la Rome vor veni intr-o formula inedita de duo acustic.



Initiat in 2005 si avand o bogata activitate concertistica si discografica, Rome este proiectul artistului luxemburghez Jerome Reuter. Un calator devotat, el urmeaza o lunga traditie de chitaristi singuratici, proscrisi intr-o permanenta deplasare, dedicati unei vieti in afara normelor. Brel, Cash, Van Zandt, Waits, Cohen, Cave - astfel de arhitecti ai melancoliei si-au pus amprenta pe expresia artistica a lui Jerome Reuter. Muzica sa uneste folclorul american si european cu chanson-ul frantuzesc si amarul angoasant al post-punk-ului englezesc, totul gravitand in jurul vocii sale adanci, distinctive, o voce despre care ai vrea sa crezi ca intelege totul despre scopul si natura adevarata a oamenilor.

Rome – This Silver Coil
(official video)
https://youtu.be/DtRvdR3PJcs



byron vin dupa lansarea noului album Eternal Return. Inregistrat la Dublin in High Resolution, mixat de catre Dan Georgescu si masterizat apoi la Londra la studiourile Abbey Road, discul este cea mai viscerala si mai completa opera de pana acum a trupei. In plus, doua din cele trei concerte din turneu vor fi acustice, prilej pentru byron de a-si reinterpreta propriile piese intr-o noua cheie instrumentala, punandu-le intr-o noua lumina.

Pe langa piese de pe cel mai nou album, trupa va veni si cu piese mai vechi, de pe primele albume, iar baietii promit chiar cateva surprize placute.

byron – Far Away (Live Underground DVD – acustic in Salina Turda)
https://youtu.be/hDbzq6pWXII



Urmariti-i asadar pe byron si Rome in seria de duble concerte Acoustic Melange Tour! Vineri, 8 aprilie, la Hard Rock Cafe in Bucuresti, sambata, 9 aprilie, la Iasi in Underground Pub, si duminica, 10 aprilie, la Bacau in Valhalla Pub. Pentru concertul de la Bucuresti biletele se gasesc deja in reteaua http://www.iabilet.ro (magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay).



http://www.byronmusic.ro
http://www.rome.lu


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top