Noutăți și comunicate

Tribut AC/DC cu THE ROCK la Hard Rock Cafe

9 octombrie 2015
Tribut AC/DC cu THE ROCK la Hard Rock Cafe
Vineri, 9 octombrie 2015, sunteti invitati la un spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.. Inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe.


Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” și vino să cânți "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" și “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepție, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitară ritmică și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reusește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

(2) Tribut_ACDC_cu_THE_ROCK_la_Ha_Y8739AKA.jpg

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 55 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top