Noutăți și comunicate

Trupa Akral Necrosis dezvaluie artwork-ul albumului 'Underlight'

8 septembrie 2016
Trupa Akral Necrosis dezvaluie artwork-ul albumului 'Underlight'
Akral Necrosis lanseaza in octombrie noul album intitulat "Underlight", marchand o noua colaborare de succes cu Costin Chioreanu, Twilight13Media. Intregul artwork al albumului a fost creat de catre artistul roman, acesta reusind sa capteze perfect esenta materialului.



"Se intampla din nou! Costin Chioreanu ne-a uluit inca o data. Anuntam plini de entuziasm o noua colaborare cu cel pe care factualul il recomanda ca cel mai important exponent al metal-ului autohton in ultimii ani. Lucrarea creata pentru coperta noului album Akral Necrosis, "Underlight", poarta semnatura lui si, mai spectaculos, degaja geniul sau contemplativ, incoruptibil.

Suntem uimiti de acuitatea cu care Costin a decantat elementele cardinale ale noului nostru material pentru a le recompune in cheie proprie. Formidabila acretie simbolica a unei teze a mortii, acceptate ca portal intre individualitatea concreta si unitarul primordial, ne-am grabit sa o impartasim cu restul lumii. Are substanta si forta pentru fiecare si pentru toti. Este a zecea piesa a unui album in noua "stari". "

"Underlight" urmeaza sa fie lansat in luna octombrie de catre Loud Rage Music.

Trupa lucreaza in paralel la ultimele detalii ale mixului in Studio148, cu Marius Costache.

Albumul va putea fi ascultat in premiera spre sfarsitul lunii septembrie, in cadrul unui listening party, iar datele turneului de toamna, inclusiv concertul oficial de lansare, vor fi anuntate in curand.

Urmatoarele show-uri Akral Necrosis:

14 septembrie 2016 - Bucuresti, Quantic Pub alaturi de GRA - https://www.facebook.com/events/1623769351286364/

14 octombrie 2016 - Sofia, Live&Loud @ Autumn Souls of Sofia Fest alaturi de Den Saakaldte, Infernom EchO, The Stone etc. - https://www.facebook.com/events/895981110490112/

Molima e aproape!
Akral Necrosis Official FB
loudragemusic.com


Evenimente recomandate

Top