Noutăți și comunicate

Trupa Astero lanseaza clipul 'Cuvintele tac' in Panic! Club

25 aprilie 2013
Trupa Astero lanseaza clipul 'Cuvintele tac' in Panic! Club
Joi, 25 aprilie 2013, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei Astero în Panic! Club.


Adresa Panic! Club : Strada Academiei, Nr. 19, București.
http://www.facebook.com/clubpanic

Ca o consecinta a activitatilor din ultimul an de zile, Astero  revine in atentie cu un nou single, noi concerte si o lansare a videoclipului pentru primul single "Cuvintele tac" de pe noul album.

Noul album intitulat "Circles" urmeaza a fi lansat in toamna.

Acesta a fost inregistrat si mixat in studiourile Chill Brothers si Next Dog Studio si masterizat de  producatorul Marius Costache (caruia ii multumim si pe aceasta cale) si contine 12 piese plus un bonus: este vorba despre o colaborare cu un cunoscut artist roman.
Subiectul piesei  "Cuvintele tac"  este despartirea.. ACEA despartire, cea mai dureroasa dintre toate, prin care trecem toti macar o data si pe care nu o uitam niciodata.

Mai exact, e despre acel moment cand, dupa o lunga discutie sau cearta, fiecare a terminat de spus ce avea de spus si urmeaza tacerea, pe care nimeni nu vrea sa o strice vorbind sau plecand. Momentul acela in care ne dorim ca tacerea sa dureze o vesnicie, pentru ca atunci cand se va termina, despartirea va fi pentru totdeauna.

Viclipul este produs de twilight13media (http://www.twilight13media.com). Regia, montajul, scenariul si filmarea ii apartin lui Costin Chioreanu. Asistenta tehnica a fost asigurata de Gina Sandulescu.

http://youtu.be/GKIq10uJRPk

  Astero vine de la expresia "emotional range of a tea spoon". Accentul e pe "a", nu pe "e".

Mai multe detalii despre Astero gasiti la https://www.facebook.com/pages/Astero/147283105309829 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top