Noutăți și comunicate

Trupa Breathelast a fost invitata la BlueCat Studio intr-o sesiune live

19 aprilie 2016
Trupa Breathelast a fost invitata la BlueCat Studio intr-o sesiune live
Trupa Breathelast a fost invitata de curand la BlueCat Studio, unde a filmat cateva piese intr-o sesiune live. Este vorba despre „Dead Coins” si „A Million And One”, doua piese de pe urmatorul material full length – intitulat „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” plus o piesa noua „Imi lipsesc”, care se va regăsi pe un material ce va reuni toate piesele in limba română, atât cele cunoscute, cât și piese noi.

Sesiunea face parte dintr-o campanie de promovare a noului material. Pe parcursul urmatoarelor concerte Breathelast, formatia va interpreta atat piese de pe urmatorul material, cat si selectii din urma, pana la lansarea oficiala a LP-ului anuntat.

Cea mai noua piesă Breathelast în limba română, vorbește despre dependența față de muzică, cu tot cu sevrajul stărilor contradictorii ce vin la pachet cu această pasiune. Otrava de care nu te poți lipsi, zi după zi, odată ce ai fost „zgâriat”.

„Îmi lipsesc” se va regăsi pe un material ce va reuni toate piesele in limba română, atât cele cunoscute, cât și piese noi. Mulțumim enorm BlueCat Studio pentru această ocazie si pentru o colaborare foarte frumoasă și vouă, celor care ne urmariți și ne ajutați să împrăștiem mereu vestea cea bună. Într-o lume mică e un lucru mare!

https://youtu.be/7_Tire_qBeg?list=PLPgxeJJxxwAVcaLGi1iz2DPJ3GQwBOkg2



BlueCat Studio Official: facebook.com/BlueCat-Studio-954866021217935
Link grafica LP by Alexandru Das: https://goo.gl/3aeVdF
Universal Music Romania multiplatform link: https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri



Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
https://plus.google.com/u/0/+Breathelast
http://breathelast.tumblr.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top