Noutăți și comunicate

Trupa Bucovina concerteaza la Hard Rock Cafe

15 martie 2017
Trupa Bucovina concerteaza la Hard Rock Cafe
Miercuri, 15 martie 2017, Metalhead și BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 21:30 la un show Bucovina, în premieră la Hard Rock Cafe.



Câștigătoare a numeroase premii Metalhead Awards an de an și cu un show sold out la Arenele Române în 2015, cea mai titrată trupa de metal românească a momentului a decis că este timpul să ridice ștacheta la un nivel superior și să ofere fanilor încă un show într-o locație de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București! Special pentru acest concert, nu vor fi mese în fața scenei, iar biletele costă doar 30 de lei, așa că se anunță un sold-out rapid!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- Cu loc la masă în sala: 50 lei (număr limitat de bilete)
- Fără loc, în fața scenei: 30 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top