Noutăți și comunicate

Trupa Crimena lanseaza primul material discografic - “Genesis VI:XIII”

22 aprilie 2015
Trupa Crimena lanseaza primul material discografic - “Genesis VI:XIII”
Craiovenii de la CRIMENA lanseaza primul lor material discografic, si anume EP-ul "Genesis VI:XIII". Acesta contine 3 piese plus o a patra piesa bonus. EP-ul beneficiaza si de un videoclip official la piesa The Bitter Pill pe care baietii l-au lansat cu putin timp inainte.

"Am facut acest EP ca si demo pentru albumul pe care vrem sa il lansam in toamna acestui an. Am ales 3 piese pe care noi le consideram a fi reprezentative atat pentru noi dar mai ales pentru album. A patra piesa (We Are) am pus-o ca bonus intrucat aceasta nu se incadreaza in totalitate liniei noastre dar care este o piesa draga noua si am dorit sa o impartasim cu toata lumea.

Numele EP-ului a fost ales de catre Radu si reprezinta pasajul din biblie in care dumnezeu il anunta pe Noe ca urmeaza sa distruga toata viata de pe pamant. Numele face referire directa la albumul pe care intentionam sa il scoatem si care va fi unul tematic.

Materialul a fost inregistrat, mixat si materizat de catre noi. La partea de design grafic pentru coperta am primit un ajutor considerabil din partea a doua prietene apropiate ale noastre carora dorim sa le multumim si fata de care suntem indatorati. Irina Tinca a facut desenul initial pentru coperta iar Alexandra Anghene (Ale Bale) s-a ocupat de tot ce inseamna graphic design, booklet-ul CD-ului, restul desenelor, etc.

Puteti asculta piesele de pe EP direct pe site-ul nostru official, http://www.crimena.com
(Cosmin, voce)



Trupa CRIMENA a fost infiintata in toamna anului 2012, avand debutul pe scena in noiembrie aceluiasi an. Baietii isi descriu genul drept un Violent Groove Metal completat de un mesaj puternic si ancorat in realitate.

De la infiintare si pana in prezent, CRIMENA a concertat in numeroase orase din tara, atat alaturi de trupe autohtone cat si langa nume mari ale scenei metal (Jinjer, Unearth, Riul Doamnei, Violentor, Dehiydrated, Hobb's Angel of Death, etc), anul acesta urmand sa fie prezenti pe scena mai multor festivaluri, primele confirmari oficiala fiind Rockstadt Extreme Fest si Maximum Rock Fest.

Mai jos puteti urmari primul videoclip al baietilor
https://www.youtube.com/watch?v=Pdb6p1CsG7c


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top