Noutăți și comunicate

Trupa Crossing Eternity deschide concertul Kamelot din Quantic Club, de la București

4 iunie 2018
Trupa Crossing Eternity deschide concertul Kamelot din Quantic Club, de la București
Pentru că orice concert bun merită deschis de o trupă pe măsură, iată că anunțăm și formația care va cânta alături de Kamelot în cadrul concertului din Club Quantic (open air), din data de 16 august 2018, și anume grupul româno-suedez Crossing Eternity.



Eveniment Facebook https://www.facebook.com/events/362127224280467/
Biletele pot fi achiziționate online pe www.ambilet.ro, primele categorii de prețuri fiind:
  • 120 lei (100 bilete) – Golden Circle / Zonă în fața scenei
  • 79 lei (100 bilete) – Pre-sale 1 / Normal Circle
  • ticketele „meet & greet” vor fi disponibile în scurt timp, iar acestea trebuie să fie însotițe de un bilet de concert valid.



Crossing Eternity s-a născut din pasiune și din dorința de a face pași înainte, din prietenia fără granițe pe care arta ne poate ajuta să o realizăm, într-un moment în care acest lucru trebuia să se întâmple. Grupul româno-suedez și-a început activitatea în 2017 cu intenția de a crea un repertoriu original, solid, înregistrând primul album, „The Rising World”, cu un sound organic, cu o estetică definită, printr-o producție care a evitat cosmetizarea exagerată.

Manu Savu (ex Iris, Voltaj 88, Krypton) și-a ocupat propriul studio cu idei și resurse pentru un grup nou, care să aibă ceva de spus pe scena europeană. Odată pornit la drum, proiectul și-a adăugat tot ce avea nevoie pentru a ieși în lume proaspăt, vibrant și dornic de a se arăta iubitorilor de autentic.

Dacă trupa este nouă, membrii formației sunt muzicieni profesioniști cu o experiență de 25-30 de ani, perioadă ce le-a conferit oportunitatea de a aborda genuri – subgenuri de rock/metal/progresiv, dar si fussion, jazz, blues, experiență atât de studio, cât mai ales de concert, în special la nivel național.

De-a lungul carierei lor membrii trupei au avut ocazia să colaboreze sau să cânte ca „open act” în România, dar nu numai, pentru formații ca Ten Years After, Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat & Tears etc.

Obiectivul principal al noului grup este ca de această dată să-și creeze cât mai multe oportunități de a cânta în toată lumea și de a face muzica sa cât mai cunoscută și apreciată în cât mai multe țări.

Crossing Eternity a lansat zilele trecute și un nou videoclip, pe care vă invităm să îl vizualizați mai jos. Dea semenea, trupa va lansa în data de 15 iunie albumul de debut intitulat „The Rising World” via Rockshots Records.

https://www.youtube.com/watch?v=-4cDRo7IxLw
Componență:
  • Berti Barbera (vocal/percussion intruments)
  • Manu Savu (Guitar)
  • Uffe Tilman (Drums)
  • Johann Hentz (Bass)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top