Noutăți și comunicate

Trupa Diamonds Are Forever lanseaza albumul Melanism

1 martie 2017
Trupa Diamonds Are Forever lanseaza albumul Melanism
Trupa Diamonds Are Forever a facut public noul material discografic. Se cheama "Melanism" si este un material de 11 piese care contureaza tot mai mult stilul abordat de aceasta formatie.



New Foundations este piesa si videoclipul care au dat startul acestei lansari. Avem de-a face cu un clip intens, intr-un cadru suprarealist in concordanta cu coperta albumului ce a fost realizata de Dan Cozmuta (Ex. Pistol Cu Capse).

Sound-ul nou, in forta, de altfel caracteristic lor, a fost lucrat alaturi de Vlad Bornuz (For The Wicked) si masterizat de Joel Wanaseck (Phinehas, Bless The Fall, Miss May I)

https://www.youtube.com/watch?v=a45tLqw1NUE



(2) TrupaDiamondsAreForeverlanseaza..._ruRVDd0E.jpg

Melanism este un album de 11 piese impartite in 9 piese electrice caracteristice deja baietilor din Diamonds Are Forever, dar si doua piese acustice doar intr-un format cu totul neobisnuit.

Practic, acestea 2 piese acustice sunt primele materiale ale proiectului lor acustic cu care au debutat anul trecut in cadrul Festivalului Electric Castle. Atunci, pe scena, s-au reunit intr-o colaborare foarte interesanta: Cosmin de la Satellites la voce, Les Nuages Quartet - string-uri, Eduard Gavril la pian sub indrumarea lui Daniel Cohen, iar alaturi de ei, Diamonds Are Forever au dat o cu totul alta dimensiune si directie pieselor lor intr-un context de classic/acoustic session.

Pana in data de 15 martie, cand albumul va fi disponibil la toti retailerii digitali si nu numai, Melanism este in faza de Pre-Order si il puteti rezerva inca de acum:

Mai mult, ca sa va puteti face o impresie despre acest material, 3 dintre piese sunt disponibile sa le si asculati, asa ca va invitam sa faceti aceasta aici: https://goo.gl/40eDE0

Urmeaza, cu siguranta, o perioada intensa de promovare a acestui album, asa ca fiti cu ochii pe ce pregatesc acesti baieti. Deja au fost confirmati la Rockstadt Extreme Fest si cu siguranta vor mai bifa si alte aparitii. Acest nou material va fi cu atat mai interesant de vazut live.

https://www.facebook.com/diamondsareforeverband
http://diamondsareforeverband.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top