Noutăți și comunicate

Trupa Drive Your Life lanseaza album cu Psychosounds Music

18 octombrie 2017
Trupa Drive Your Life lanseaza album cu Psychosounds Music
"Psychosounds Music" a aparut de ceva timp in peisajul rock underground ca organizatoare de concerte, cel mai cunoscut eveniment fiind "Psychosounds Fest".

Pe langa concerte, se doreste ca "Psychosounds Music" sa devina si un label pentru underground-ul metalic. Daca in anii trecuti au aparut diverse compilatii aferente evenimentelor proprii sau maxi-single-uri, anul 2018 se doreste a veni cu primul LP.

Formatia bulgara "Drive Your Life" a fost aleasa sa isi lanseze cel de-al doilea material alaturi de "Psychosounds Music". Astfel, pe 20 aprilie 2018, albumul "The Wizard of Death" va fi lansat in format cd digi-pack si digital, lansarea culminand cu un concert in clubul Fabrica din Bucuresti.

Facebook event : https://www.facebook.com/events/137659303525997

"Drive Your Life" este originara din Varna (BG) si abordeaza sonoritati death'n'roll. Primul material al trupei, "Sound Attack" s-a bucurat de recenzii bune atat in tara natala cat si in strainatate. Trupa a devenit cunoscuta si Romania, aceasta sustinand concerte in cluburi si la festivaluri, anul 2017 culminand cu semnarea primului contract cu un label, "Psychosounds Music"

Anul 2018 este unul foarte important pentru formatie, pe langa lansarea noului album, "Drive Your Life" planuind un turneu in primavara si aparitii la festivalurile importante din Balcani.

Dar pana atunci, trupa poate fi urmarita pe 12 ianuarie in clubul Fabrica in cadrul evenimentului "Winter Night in Fabrica part. III".

Facebook event : https://www.facebook.com/events/424261471304420

(2) TrupaDriveYourLifelanseaza..._uI81sFxu.jpgComponenta "Drive Your Life" :

Stanimir "Stavry" Stavrev - Vocals
Ivailo Georgiev - Guitar
Svetoslav Zdravkov - Drums
Georgi Pehlivanov - Bass



Site-uri oficiale :

https://www.facebook.com/driveyourlifeband

https://driveyourlife.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/channel/UCqtROBe-Lwg1EfgEG-AnBsA



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top