Noutăți și comunicate

Trupa Erase isi inceteaza activitatea

12 septembrie 2013
Pe "romaneste" Erase se opreste aici dupa aproape 2 ani de activitate si zeci de concerte in toata tara si in afara ei. Motive ar fi destule si poate ca unele le mai stiti si voi, dar ca sa nu existe discutii in genul "din cauza cutare, cutare si cutare", preferam sa nu dam amanunte.

Cine vrea musai sa afle motivele, ne poate cauta pe privat, cu toate ca nu este indicat... Oricum nu suntem obligati sa dam explicatii elaborate. No offence! Considerem doar ca s-a ajuns intr-un punct in care nu mai exista motivatie pentru viitor, cel putin in aceasta componenta, sub acest nume.

Nu dorim ca cineva din exterior sa se simta cu musca pe caciula ori vinovat de incetarea activitatii cum s-a vehiculat in cerc restrans in ultimile zile, pentru ca efectiv nu are rost. Decizia ne apartine in totalitate, fiind 100% stapani pe cuvintele noastre din acest comunicat, avand proprietate intelectuala asupra deciziei.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de noi"¦ membrilor care au facut parte din trupa Vali Stoica, Doru Cinca, George Tudor, Eugen Dumitru, celor care ne-au ajutat de-a lungul anilor din exterior"¦ Balauru' si Horia Sicoe (mixaje / masterizari, Pato (sala de repetii, scule, premixuri), Rares Totu ("Premiul Attic Studio" pentru incredere si inregistrari), Tudor si Andrei (sali de repetitii), Adrian Boranescu si Andreea "Sempay" (actori in clip), Domo (mana de ajutor la repetitii), Sanda Scanteie (mare suport moral) si nu in ultmul rand organzatorilor de evenimente care au avut incredere in noi (din pacate nu dam nume ca sa nu creem discutii). Desigur ca la lista de mai sus se adauga zeci, sute de prieteni / fani care ne-au sprijinit si au fost alaturi de Erase.

Pe scurt, cu parere de rau sau din fericire pentru "unii" gata Erase!

A fost o placere sa cantam impreuna pentru voi, iar satisfactiile profesionale... au fost uneori mult peste asteptarile noastre.

Va multumim!

Sursa : Erase


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top