Noutăți și comunicate

Trupa Fameless dezvaluie titlul, coperta, lista de piese si creditele noului album

13 ianuarie 2017
Trupa Fameless dezvaluie titlul, coperta, lista de piese si creditele noului album
Trupa Fameless dezvăluie titlul, coperta, lista de piese și creditele albumului pe care urmează să îl lanseze pe 27 ianuarie 2017, la Hard Rock Cafe.

Albumul pregătit de Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României, se numește “Dreams Without a Past” și va fi lansat de Universal Music România. Materialul contine 10 piese, compoziții originale ale celor 4 membri al trupei, iar ele se numesc și se regăsesc pe disc astfel:

01 - Show Me How to Live
02 - Save Myself
03 - iFear
04 - For the Love of God
05 - The Second Round
06 - Stationary Star
07 - The Witness
08 - Dash of Blue
09 - Hypocrisy
10 - Falling in Love

Albumul a fost înregistrat la Sysound Records & Studios, Virtual Arts Studio și Armonic Studio, iar mixajul îi aparține în totalitate lui Jeffro Lackscheide, inginer de sunet american din Chicago, Illinois, cunoscut pentru colaborările sale cu Cheap Trick, Billy “Thunder” Mason, Joe Puerta sau Mike Stone (Queensryche).

Pe lângă cei 4 membri ai formației, au mai înregistrat pe acest disc Dan Stesco “Polymoog” (clape), Teodora Sima și Andreea Carstea (backing vocals). Fotografiile din grafica albumului au fost realizate de Claudia Gâdea.

“Este un album destul de divers, iar ca parcurs, este un roller-coaster emoțional, o călătorie printr-o suită de stări și sentimente. Are o esența grunge, păstrată de direcția dată de piesa lansată acum mai bine de un an, “Show Me How to Live”, însă în peisajul muzical și-au facut loc, într-un mod foarte natural și firesc pentru noi, și culori pop (“For the Love of God”), nuanțe progresive (“The Witness”, “Stationary Star”), chiar și o “pată” disco (“Falling in Love”). Însă, toate sunt părți din orizontul nostru muzical comun, ceea ce păstrează finisajul unitar al discului. Sperăm sa va placa. Ne vedem pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe!”






Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top