Noutăți și comunicate

Trupa Frig anunta concertul de lansare a albumului 'Vid nocturn'

24 februarie 2018
Trupa Frig anunta concertul de lansare a albumului 'Vid nocturn'
Trupa Frig va susține un concert la București, în luna iunie, pe scena Amfiteatrului Mihai Eminescu. Artiștii își vor delecta fanii cu albumul "Vid nocturn", iar în playlist se vor regăsi și piesele lansate pe Youtube: Sfere și minus 0.010 degrees.

FRIG - Sfere [Official Music Video] - https://www.youtube.com/watch?v=aRfeoA11QRI
FRIG - minus 0.010 ° [Official Music Video] - https://www.youtube.com/watch?v=xwBVRsTheiI

Cu un nume sugestiv, Frig este un grup compus din Alex Deak - synthesizer, Günes Sensoy - chitară, Andrei „Andy” Ionescu - chitară, Radu Baciu - bas, Horațiu Iordache - tobe și vocalistul George Christopher Duimovici. Albumul de debut urmează să fie lansat la început de sezon estival 2018, self-release, și va fi intitulat "Vid nocturn".

Despre trupa FRIG:

După un 2017 încărcat cu înregistrările albumului, se pregătesc pentru un turneu de promovare al albumului. Show-urile live sunt o adevărată sărbătoare metal și muzică electronică, având în vedere că materialul trupei FRIG aduce un aer astronomic cu imagini din spațiul cosmic și alte efecte de scenă inedite.

Alex Deak inspirat de idolii săi, printre care îi amintește pe Jordan Rudess, Xy (Xytras), Christian "Flake" Lorenz și Håvard Ellefsen, pune bazele primei melodii de pe album: Sfere.

Pagina de Facebook - https://www.facebook.com/frig0010/

Reprezentant Trupa FRIG:
Alex Deak
contact@frigband.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top