Noutăți și comunicate

Trupa Grave For Sale va sustine un concert special de Halloween

29 octombrie 2016
Trupa Grave For Sale va sustine un concert special de Halloween
Sambata, 29 octombrie 2016, sunteti asteptati la club Manufactura din Timisoara (Splaiul T. Vladimirescu Nr.9), de la ora 21:00, la concertul celor de la Grave For Sale si a invitatului lor special, misteriosul Rasputin.
Support act: 10 lei



Grave for Sale este o trupă de surf rock, cu influențe de psychedelic, horror, punk și desert surf. Trupa a fost înființată în 2012 la inițiativa lui Tibi Mijea (tobe) și Iancu Jianu (chitară). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band cu ghitara si sound effects, totus in 2013 apare primul E.P. (New Moon). Sedimentarea bandului s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea lui Robyn Grozoni în trupă, care a adus un suflu nou.

Grave for Sale sunt probabil prima trupă de surf rock din România, fiind influențați de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets si The Break, însă până în prezent toate piesele GfS sunt compoziții proprii.

Pe data de 28 august 2015 Grave for Sale lansează primul videoclip realizat de Cristian Maghiar - Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.

In 2015 GfS participa la prima editia a festivaluliu Revolution si tot in acelasi ani, castiga semifinala pe Banat al concursului GBOB Romania, calificandul-se in finala nationala unde face o figura frumoasa.

Fb event: https://www.facebook.com/events/618324041704471/

Youtube links:

Grave for Sale - Killer Surfboard LIVE:
https://www.youtube.com/watch?v=__Ja3IpmXiE

Grave for Sale – Amely/Killer Surfboard LIVE:
https://www.youtube.com/watch?v=c-ZChu6x4WA

Grave for Sale înseamnă:

Guitar: Adi "Dr. Ribes" Ulmeanu
Bass: Marco "Boogeyman" Kurunczi
Keyboards & Accordion: Robyn "Shenanigans" Grozoni
Drums: Tibi "le Rigid" Mijea


Evenimente recomandate

Top