Noutăți și comunicate

Trupa Grimus lanseaza 'Ultima oara' si 'Vom lupta' in exclusivitate pe Deezer

24 februarie 2016
Trupa Grimus lanseaza 'Ultima oara' si 'Vom lupta' in exclusivitate pe Deezer
Saptamana aceasta, in exclusivitate pe Deezer, sunt disponibile cele mai recente single-uri Grimus: 'Ultima oara' si 'Vom lupta', publicul urmand sa le poata asculta live vineri, 26 februarie 2016, la concerul aniversar: Grimus 10 ani In a Glimpse de la Arenele Romane.



Despre “Ultima oara”, Vali Rauca, chitaristul si compozitorul trupei a declarat: “Ultima oara are un subiect riscant, e despre modul in care noi oamenii ne amagim deseori si ne ardem aripile ca fluturii de noapte pentru orice lumina artificiala. Abordarea mai electro subliniaza chiar acea lumina artificiala care devine mai prietenoasa doar daca e imbracata in sentimente”.

https://www.youtube.com/watch?v=XhcP0jcesO0

“Vom lupta a fost scrisa intr-un decor rustic, intr-o perioada in care ne-am refugiat la munte pentru a compune piese si a descompune tensiuni. A iesit ascutita ca stancile, repetitiva ca acele de pin si mocnind de violenta a sase calatori care au ales sa piarda cararea pentru a regasi puterea grupului. E despre adrenalina, inconstienta, conflict, exaltare, victime si nou-nascuti. E despre Grimus.”, spune acelasi Vali Rauca.

https://www.youtube.com/watch?v=wLpgwP--JUo

Vinerea aceasta, pe 26 februarie 2016, fanii pot sarbatori alaturi de trupa zece ani de Grimus, la concertul aniversar ce va avea loc la Arenele Romane. Accesul la evenimentul ce va fi prezentat de Bogdan Serban se va face incepand cu ora 19:00, urmand ca la ora 20:00 sa inceapa programul serii cu trupele invitate: byron, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec. La 21:30 Grimus se va urca pe scena, aducand cu ei si un invitat surpriza.

Biletele pentru concertul aniversar Grimus ce va avea loc in cortul incalzit de la Arenele Romane sunt disponibile in reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe http://www.AmBilet.ro, la pretul de 30 lei, urmand ca in seara evenimentului, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi achizitionate si de la casa de bilete a locatiei la pretul de 40 de lei. Organizatorul va pune la dispozitia publicului un spatiu special amenajat pentru fumatori.

Single-urile 'Ultima oara' si 'Vom lupta' sunt disponibile exclusiv pe Deezer si le puteti asculta accesand urmatoarele link-uri:

Ultima oara:
http://www.deezer.com/album/12466492

Vom lupta:
http://www.deezer.com/album/12477444

Mai multe informatii pe:
https://www.facebook.com/grimusworld


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top