Noutăți și comunicate

Trupa Hteththemeth participa la selectia nationala Eurovision

28 ianuarie 2017
Trupa Hteththemeth participa la selectia nationala Eurovision
Salutare prieteni vechi si noi!

Anul trecut am reusit sa consolidam impreuna un Imperiu Fantastic. Am petrecut impreuna clipe memorabile, bucurandu-ne de muzica, trairi si emotii, fie nascute pe scena, fie in fata ei, fie amestecate, caci pana la urma noi toti am devenit un intreg, omogen si compact.
Povestea noastra si implicit a voastra, continua si anul acesta.

Emotiile vor fi si mai puternice, pentru ca noi nu vrem sa ne oprim aici. "The sky is not the limit" si vrem sa demonstram asta impreuna cu voi, avand nevoie in continuare de sustinerea voastra.

Daca anul trecut am reprezentat Romania la doua concursuri mondiale (Wacken Metal Battle si Global Battle Of The Bands - unde am obtinut locul 2 mondial), anul acesta facem un pas important intr-o alta directie - Eurovision.

Poate parea pentru unii o directie nepotrivita, dar prin miile de drumuri pe care le-am ales si le vom alege in existenta noastra, scopul este sa aratam lumii ce muzica se face in tara noastra si ce povesti putem construi.

In definitiv, e dorinta noastra primordiala sa ne expunem povestea in fata cat mai multor ochi insetati de fantastic. Care la randul lor vor consolida acest Imperiu Fantastic, al nostru si al vostru.

We are Hteththemeth!

https://www.youtube.com/watch?v=syQo17TQWqQ




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top