Noutăți și comunicate

Trupa N.O.R. a lansat videoclipul pentru Piesa 9

5 ianuarie 2015
Trupa N.O.R. a lansat videoclipul pentru Piesa 9
Trupa de rock alternativ N.O.R. din Oradea, a lansat în 25 decembrie 2014 videoclipul piesei Piesa 9. "Piesa 9" este cel de-al treilea videoclip N.O.R., primele fiind "Give me a sign" (februarie 2013) și "În somn" (octombrie 2013), cel din urmă adunând pâna în prezent peste 11500 de vizualizari pe YouTube. Melodia "Piesa 9" face parte de pe Ep-ul de debut N.O.R. "Între furtuni", care urmează să apară în ianuarie 2015 și care va conține 5 piese.

https://www.youtube.com/watch?v=DZs9sCdnGxQ

Filmările pentru videoclip sunt făcute la festivalul Toamna Orădeană (octombrie 2014) și la sala de repetiții N.O.R., camera Petrica Muntean (Independent Films Oradea) și N.O.R. (GoPro), de editarea video fiind responsabil Ben Pipa (Londra). Înregistrările melodiei au fost facute la studiourile Postanalog (vocile, toba și bassul; inginer sunet Marcel Floruț) și Prosoundstudio (chitările; inginer sunet Alex Ardelean), ambele din Oradea. Mixajul și masterul sunt semnate de Marius Costache, Studio 148 București.



N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componența actuală este: Paul Halasz (voce, chitară), Raul Oros (chitară, voce), Marius Meczinger (chitară, voce), Cristi "Copex" (bass, voce) și Lucian Hulban (tobe, voce).

Formația a debutat în 10 noiembrie 2012 la Moszkva Café din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc. În anul 2014, N.O.R. a avut 15 concerte, majoritatea la festivalurile importante de gen din România dar și câteva gig-uri în cluburi din vestul țării. Urmatorul concert va avea loc sâmbată 17 ianuarie, la Downtown Satu Mare, împreună cu Decease din Cluj.

Activitatea trupei N.O.R. poate fi urmărită online aici:
http://www.facebook.com/N.O.R.home
http://www.facebook.com/Nor.crew.5
http://www.youtube.com/NORbandofficial
http://www.reverbnation.com/NORhome

Contact
http://www.facebook.com/N.O.R.home
http://www.facebook.com/Nor.Crew.5


Evenimente recomandate

Top