Noutăți și comunicate

Trupa Pixels lanseaza un nou single, „Night”

24 septembrie 2015
Trupa Pixels lanseaza un nou single, „Night”
Sfârșitul lunii septembrie vine cu vești bune pentru fanii genului electro-alternative și electro-pop: Pixels lansează un nou single, "Night".



Cunoscută în rândul publicului urban pentru piese precum „Silk and Silicone”, „Woods”, „Take Over Control” sau „December”, trupa lansează după aproape un an un nou single, „Night”.

(2) Trupa_Pixels_lanseaza_un_nou_s_DzC5bwfC.jpg

„De fiecare dată când se lasă noaptea, noi toți ne aprindem în culori fosforescente. Mii de oameni care încep să strălucească din interior, rezidenții unui abis urban. Noaptea este locul în care anxietățile noastre se transformă în vise și dorințele noastre în fapte”, spune Andreas Aron despre „Night”

If I prove I'm right

I pull you on my side

And you make me strong

That's where you and I belong

Piesa va fi inclusă pe noul album Pixels, „Bang”, care va fi lansat spre sfârșitul anului.

Videoclipul piesei „Night” se poate urmări aici:

https://youtu.be/hyPIFp_N7O8

Dacă vreți să știți mai multe despre Bang, atunci aflați ce spun Pixels: „Am creat contextul în care beat-urile electronice se sincronizează cu pulsații organice. Un material sintetic întins peste piele, o pătură sonoră care acoperă circuite, articulații și tendoane. Tot acest peisaj închegat de o voce androgină, familiar-umană care învelește fiecare piesă ca o rășină industrială”.

(3) Trupa_Pixels_lanseaza_un_nou_s_Ae39RZQr8.jpg

Cunoscută drept „trupa sofisticată a orașului”, Pixels ne încânta urechile de aproape 10 ani. Au la activ două albume: Fire Exit (2008 - Lastrada Music) și TKOVCTRL (2012) - producție independentă realizată în colaborare cu Control Club. Pe Pixels i-ați văzut în evenimente alături de UNKLE, Sofa Surfers și Sophie Ellis-Bextor, iar din 2011 cânta în formula Andreas Aron (vocal, bass), Cătălin Rulea (vocal, chitară, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creangă (backing vocal).

https://www.facebook.com/ThePixels

https://www.youtube.com/pixelsofficial

http://www.thepixels.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top