Noutăți și comunicate

Trupa QuantiQ isi prezinta noii membrii

16 septembrie 2013
Trupa QuantiQ isi prezinta noii membrii
Va prezentam astazi noua componenta a trupei QuantiQ,  impreuna cu prima fotografie oficiala.

Deci, de la stanga la dreapta, va facem cunostinta cu urmatorii cetateni : Horia Gheorghe (solist vocal si chitara); Ovidiu Modiga (bass); Flavius Hosu (tobe); Andrei Istoc (chitara si voce) si Vlad Stefan Paduraru (clape si voce).

Acestia suntem de astazi si oficial, cei care pornim pe noul drum al trupei QuantiQ. Avem foarte mult de lucru, iar prioritatile maxime sunt intalnirile cu voi si demararea, in luna octombrie, a inregistrarilor celui de-al doilea album al trupei, intitulat mai mult decat sugestiv, "Un nou inceput"...

Tot incepand de astazi, problemele legate de management&booking la trupa QuantiQ, au fost preluate de catre Vlad Stefan Paduraru, colegul nostru de la clape.Pornim cu foarte mare incredere pe acest nou drum si suntem onorati sa va stim alaturi de noi. Mai mult ca sigur, stilul nostru muzical se va modifica substantial, in raport cu noii nostri colegi care sunt extrem de tehnici si au adus la trupa si o doza destul de mare de forta.

Acestea fiind spuse, va invitam de pe-acum la urmatoarea cantare, pe care vom avea grija sa o anuntam din timp, ca de obicei.

Stay QuantiQ. ROCK ON !!!


Evenimente recomandate

Top