Noutăți și comunicate

Trupa Sophisticated Lemons lanseaza videoclipul „You Should Call Me”

7 iulie 2016
Trupa Sophisticated Lemons lanseaza videoclipul „You Should Call Me”
Trupa indie/alternative Sophisticated Lemons canta de vreo 7 ani cu energie, dezinvoltura si fara vreo mare grija la consecinte. Cu un EP de debut lansat la liber si o constanta activitate live, trupa se pregateste acum de lansarea unui nou material cu un sound catchy, matur si modern.



In asteptarea materialului de studio, trupa Sophisticated Lemons lanseaza primul videoclip din cariera pentru noul lor single „You Should Call Me”. Conceptul clipului se axeaza pe singuratate, dorinta si iubire – toate acestea duse pana in punctul nebuniei.

Sophisticated Lemons – You Should Call Me (official video)
https://youtu.be/jQGQK3PMw7s

Clipul a fost produs de CIOCANUL, o agentie de creatie din Bucuresti.
Regie si montaj: Radu Osaciuc
DOP, art direction & color grading: Sonia Ciocan
Camera operators: Andrei Dragusanu, Radu Osaciuc, Sonia Ciocan
Multumiri: Silvia Bitan pentru locatia minunata

Pe Sophisticated Lemons ii puteti vedea live joi, pe data de 7 iulie 2016, in cadrul concertului Backyard Acoustic Season #3 din gradina Casei Universitarilor din Bucuresti. Headlinerii serii vor fi clujenii de la Grimus, iar evenimentul va incepe de la ora 19:00. Biletele se gasesc in avans in reteaua http://www.iabilet.ro si costa 40 de lei. La intrare, in limita stocului disponibil, biletele vor fi 50 de lei.

Sophisticated Lemons vor fi de asemenea prezenti pe scena Spellground Festival (Constanta-Navodari) pe data de 14 august 2016.
http://fb.com/sophisticatedlemons
http://acousticseason.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top