Noutăți și comunicate

Trupa Taxi in concert la Hard Rock Cafe

14 ianuarie 2016
Trupa Taxi in concert la Hard Rock Cafe
Joi, 14 ianuarie 2016, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café de la ora 21:30 la un nou concert cu trupa TAXI si al sau carismatic solist, Dan Teodorescu !

BestMusic Live Concerts și trupa TAXI te provoacă la un “Joc periculos, ” pe 14 ianuarie, la Hard Rock Cafe! Prinde-ți centura de siguranță și aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Ești iubibilă” și multe alte piese celebre, pline de umor și ironie, marca Dan Teodorescu!

Activitatea de 15 ani a trupei TAXI înseamnă peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, acide și ironice, transformă orice recital al trupei într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit și a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au urmatoarele prețuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.


Evenimente recomandate

Top