Noutăți și comunicate

Trupa The Kryptonite Sparks a lansat videoclipul piesei Interlocutor

8 mai 2018
Trupa The Kryptonite Sparks a lansat videoclipul piesei Interlocutor
The Kryptonite Sparks a lansat în premieră videoclipul single-ului „Interlocutor”. Marele premiu pentru punerea în scenă a videoclipului revine chiar membrilor formației TKS, supereroi fără acoperire, proactivi, purtători de gene polivalente și veritabili regizori „interlocutorieni”.

https://www.youtube.com/watch?v=M-J1F8gT_0w

Videoclipul track-ului „Interlocutor” redă un cumul de particularități ale iubirii pământene, ce recreează metaforic tumultul discuțiilor dintre doi îndrăgostiți, care, deși încearcă să se poarte cu mănuși unul cu celălalt, se lasă conduși instinctiv spre capcana unui conflict.

Printre culori pale, cu rol în accentuarea diferenței de gen, figurine din ceramică (a.k.a. bibelouri), zdrobite în mod auriu cu ciocanul pentru șnițele, telefonul roz al bunicii și vreo două-trei aluzii la dimensiunea intimă a vieții, se construiește profilul simbolic al unei cerți casnice, care se intensifică treptat, până la actul probabil de crimă comunicațională.

Single-ul „Interlocutor” a fost lansat pe 23 februarie și este compus de către Răzvan Diaconu şi Rareş Diaconu, care au lucrat la producţie alături de Adrian Despot. The Kryptonite Sparks a reușit să dizolve noțiunile de timp și spațiu în cadrul turneului de promovare a „Interlocutor”, turneu ce a durat trei luni și a bifat geografia a 11 orașe, încheiat printr-o frumoasă explozie sonică, la Brașov.
Toți interlocutorii TKS sunt invitați să acceseze www.thekryptonitesparks.com pentru contactul direct cu o mare de surprize şi exclusive merchandise.

Componența The Kryptonite Sparks:
  • Răzvan Diaconu (voce, chitara)
  • Rareș Diaconu (chitara bas, voce, synth)
  • Răzvan Anton (tobe)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top