Noutăți și comunicate

Trupa Tiarra lanseaza X, al patrulea material discografic

19 ianuarie 2015
Trupa Tiarra lanseaza X, al patrulea material discografic
Noul album intitulat "X" va fi, muzical vorbind, o experiență nouă pentru ascultătorii Tiarra care au trecut prin perioada demo-ului "Drama per musica", a full lenght-ului "Post Scriptum" și apoi a Ep-ului "Le monde des tenebres".

De altfel, scopul Ep-ului a fost de a asigura tranziția către noua direcție muzicală abordată, un rezultat organic al îmbinării unor genuri muzicale care includ atât elemente de metal, muzică clasică dar și pasaje ambientale și electronice ample. Producția este de manieră modernă, cu mult accent pe adâncime și atmosferă și pe completarea și îmbinarea spațială a tuturor instrumentelor naturale și digitale folosite.

S-a pus mare accent pe ceea ce trebuie să fie o experiență muzicală completă, adică tensiuni și relaxări, treceri de la pasaje ritmice încărcate și cu greutate, la părți foarte melodioase și grandioase, căderi în momente atmosferice, practic este exploatat fiecare aspect ce ține de capacitatea fiecăruia de a percepe muzica la nivel spiritual.

Albumul este alcătuit dintr-un dublu Cd ce va conține piese cu durate mari în care ascultătorul va fi plimbat printr-o serie vastă de trăiri și emoții, un trip complet care sperăm să se încheie exact cum are nevoie fiecare dintre toți cei care se vor arunca acolo.

Mai multe detalii pe http://www.tiarra.ro/



Management și Booking : Olivia Alexandra Vlădoianu
Tel: 0727.395.348
Email: olivia_vladoianu@yahoo.com

PR : Opran Bianca-Cristiana
Tel: 0773.708.659
Email: bianca.opran@yahoo.com


Evenimente recomandate

Top