Noutăți și comunicate

Trupa Toxic Holocaust concerteaza la Cluj Napoca, in Flying Circus Pub

12 iunie 2016
Trupa Toxic Holocaust concerteaza la Cluj Napoca, in Flying Circus Pub
Duminica, 12 iunie 2016, trupa Toxic Holocaust (SUA) revine Romania in cadrul turneului european “Euro Summer Assault 2016”. Concertul va avea loc la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub.



Trupa a fost infiintata in anul 1999 de catre Joel Grind, primul album de studio “Evil never dies” fiind lansat in anul 2003.

In cei aproape 20 de ani de existenta trupa a lansat 5 albume de studio, acestea fiind promovate prin turnee atat in Europa cat si in Statele Unite.

In prezent Toxic Holocaust sunt semnati cu casa de discuri “Relapse Records” si se pregatesc pentru un nou turneu european care ii va aduce pentru prima data la Cluj Napoca.

Biletele sunt disponibile in numar limitat in format electronic pe http://www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), rețeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H la pretul de 30 lei, pret valabil pana in seara concertului, urmand ca la fata locului pretul unui bilet sa fie de 35 lei.

In perioada urmatoare vom anunta si trupele care vor urca pe scena din Flying Circus Pub alaturi de Toxic Holocaust.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top