Noutăți și comunicate

Trupa Umbra lanseaza albumul 'Noi, restul'

9 mai 2017
Trupa Umbra lanseaza albumul 'Noi, restul'
Marti, 9 mai 2017, de la ora 21:00, sunteti invitati la concertul trupei Umbra di Club Expirat, Sala Compresoarelor, pentru lansarea noului lor album, "Noi, restul". Alături de ei vor urca pe scenă Jurjak, Eugen Sonia (VH2), Dan Minel Stoica (Noru Negru) și Zsuzsana Cerveni.



Înființată în ianuarie 2015, Umbra aparține unui nou val de nume ale scenei undergroundului, surprinzând printr-un sunet puternic, dens, caracterizat de armonii dimensionale și linii melodice de rock alternativ/indie, cu influențe din blues, post-rock și grunge.

Umbra înseamnă Mihai T. Alexandru - voce principală și chitară, Matei Puscarau - chitară bas și backing vocals, Andrei Stere Câmpean - baterie.

(2) TrupaUmbralanseazaalbumulNoi..._PkQdhjBdoB.jpg
Primul album Umbra, intitulat “Noi, restul”, este albumul călătoriei fiecăruia către omul care este în prezent. Este albumul care te face să te întrebi și apoi să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesele de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată. În noi, cei ce ne bucurăm și ne întristăm și mergem, apoi mai departe în fiecare zi.

Biletele sunt disponibile în presale prin iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/28829
Albumul va fi disponibil începând cu 10 mai 2017 pe canalele digitale ale trupei YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCYKlhk7u1NXgkyQbFde1tgA/videos
Bandcamp:
https://umbraromania.bandcamp.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top