Noutăți și comunicate

Trupa Vlad in Tears a lansat un nou videoclip

15 noiembrie 2017
Trupa Vlad in Tears a lansat un nou videoclip
Formația germană de gothic rock Vlad in Tears a lansat un videoclip pentru piesa The Devil Won't Take Me Home, extrasă de pe viitorul album al trupei intitulat Souls on Sale, disponibil pe piața muzicală din 15 decembrie 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=KCH5w2gRtbw

Christian Miconi (voce), Dario Miconi (bass), Giovanni De Benedetto (chitară) și Cosmo Cadar (tobe) cochetează de 10 ani în sfera Gothic/Rock/Metal, aceștia fiind originari din Italia/România dar înființându-se ca trupă în capitala Germaniei. În ultimii ani au susținut turnee în Europa atât ca headlineri cât și ca suport pentru trupe precum Crematory, Combichrist, Xandria sau The 69 Eyes.

După ce au lansat Unbroken în 2016, nu a durat mult până formația a reintrat în studio ca să inceapă munca celui de-al 6-lea album din cariera trupei, Souls on Sale, care va fi lansat pe 15 Decembrie 2017 prin intermediul Eternal Sound Records. Acest album reprezintă cel mai întunecat și mai pur album al trupei din cariera lor de până acum, fiind vorba de un sound rock, direct la subiect, puternic, masiv, dar și cu versuri emoționante.

Îi puteți urmări pe Vlad in Tears aici:
Facebook: https://www.facebook.com/vladintearsofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/vladintears/
Youtube: https://www.youtube.com/user/VladinTears


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top