Noutăți și comunicate

Trupa White Walls lanseaza ”Escape Artist” in format digital prin Meta4 Productions

15 ianuarie 2014
Trupa White Walls lanseaza ”Escape Artist” in format digital prin Meta4 Productions
Trupa constănțeană White Walls anunță lansarea albumului "Escape Artist" în format digital, prin Meta4 Productions. Albumul este acum disponibil pe toate platformele digitale de download sau streaming din întreaga lume, iar lansarea exclusivă prin Deezer din urmă cu o săptămână a propulsat formația pe primul loc în topul general de ascultări, în premieră pentru o trupă de metal în istoria acestui serviciu în România.





Cele 13 piese incluse pe Escape Artist reprezintă o călătorie, atât conceptual cât și la nivel de compoziție și înregistrări, albumul purtând amprenta a trei studiouri cu renume Next Dog Studio (București), Luna Recording Studio (ClujNapoca) și NoCity Studio (București). Înregistrările și mixajul sunt semnate de Marius Costache (http://mariuscostache.ro), în timp ce masterizarea i-a revenit de această dată lui Alan Douches (http://westwestsidemusic.com), cunoscut pentru colaborări cu nume de top precum Killswitch Engage, Mastodon, Kvelertak, Sepultura sau The Black Dahlia Murder, iar artworkul este realizat de Costin Chioreanu (http://twilight13media.com).

Albumul este disponibil și într-o variantă digipack deosebită, ce conține un DVD cu materiale bonus (Making Of, Track By Track Commentary, etc.), putând fi comandat de pe site-ul trupei: http://music.whitewalls.ro.

Albumul în varianta digitală este disponibil pentru ascultare sau download la adresele de mai jos:

Deezer: http://smarturl.it/whitewalls-deezer
Zonga: http://smarturl.it/whitewalls-zonga
iTunes: http://smarturl.it/whitewalls-itunes
Getmusic: http://smarturl.it/whitewalls-getmusic
Amazon: http://smarturl.it/whitewalls-amazon
Spotify: http://smarturl.it/whitewalls-spotify


Despre White Walls și Meta4 Productions:

White Walls: http://music.whitewalls.ro, http://fb.com/whitewallsofficial

Meta4 Productions: https://www.facebook.com/meta4productions


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top