Noutăți și comunicate

Trupa byron sustine primul concert din an alaturi de invitatii lor: Bucium

26 ianuarie 2018
Trupa byron sustine primul concert din an alaturi de invitatii lor: Bucium
Pe 26 ianuarie 2018, ia-ți prietenii și hai la Quantic! Te așteaptă un concert byron cu multă energie, primul concert al trupei din noul an! In deschidere vor canta cei de la Bucium.

Biletele la concert se găsesc în rețeaua http://www.iabilet.ro și costă 40 de lei (cu o reducere de 50% pentru studenți, în baza carnetului).

byron sunt activi de 11 ani, cu 6 albume de studio lansate și 3 DVD-uri live. Au cântat de-a lungul timpului atât pe scene mari cât și în locuri mici, în care legătura cu publicul este primordială, au compus coloana sonoră pentru un serial marca HBO și au filmat un concert în Salina Turda, la peste 100 de metri adâncime – „Live Underground”.

byron – Marea (live)
https://www.youtube.com/watch?v=xV_rkvLsvPc



Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambientale și de metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană. Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale. În prezent trupa promovează noul album „Miorița”, lansat toamna trecută.

Bucium- Frunză verde foi mărunte (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=OoazwFB65SM



http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic
http://bucium.com.ro/press/ro/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top