Noutăți și comunicate

Trupa de blackend death metal ESCHATOS lanseaza primul album sub egida Starwolf Records

23 august 2016
Trupa de blackend death metal ESCHATOS lanseaza primul album sub egida Starwolf Records
STARWOLF RECORDS au plăcerea să anunțe că prima lor lansare de album va fi The Grand Noire al trupei de blackend death metal ESCHATOS. Acesta va fi disponibil pe 7 octombrie 2016.

Cea mai recentă compoziție Eschatos, The Grand Noire, este o călătorie prin pasaje întunecate și nenorociri sumbre. Cele șase piese ce compun albumul sunt haotice, apăsătoare și înnegurate. Muzicienii își expun capacitatea de a crea o coloană sonoră de coșmar de care chiar și Nosferatu ar fi încântat. Fanii black metal cărora le place să se abată de la căile întortocheate se vor bucura de tradiționalul single note riffing și tobele dezlănțuite, cât și de vocea înspăimântătoare și descompunerile simfonice.

Pentru a înțelege cu adevărat ceea ce este Eschatos, uită-te în propriul abis. Descoperă din interior acele lucruri ce te fac să te simți condamnat, inconfortabil și precaut, acele lucrui care te fac turbat de furie, acele lucruri care te umplu de ură. Acesta este combustibilul care arde focul negru al artei reprezentate de Eschatos - neîmblânzită, fără de lege, pură și distructivă.

În vid și haos se nasc toate lucrurile, la fel cum e și cazul Eschatos.

Eschatos e format din:

Kristiana Karklina
Janis Bušs
Edgars Gultnieks
Tomass Bekeris
Edvards Percevs
Marko Rass


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top