Noutăți și comunicate

Trupele Antisect si Execration au fost confirmate la Old Grave Fest 2016 in Club Fabrica

18 decembrie 2015
Trupele Antisect si Execration au fost confirmate la Old Grave Fest 2016 in Club Fabrica
In zilele de 7-8 octombrie 2016, Romanian Thrash Metal Club are onoarea de a va prezenta Old Grave Fest 2016 - a cincea editie a unicului festival de metal din Romania organizat de un club de fani, pentru fani. Evenimentul va avea loc in Club Fabrica. Cele mai noi formatii confirmate sunt Antisect si Execration.



Recunoscand influenta importanta a crust punk-ului asupra metalului extrem pe care il indragim, am invitat la Old Grave Fest legendele britanice Antisect. Formata in 1982 in Daventry, Antisect, impreuna cu Amebix, au pus pietrele de temelie pentru ceea ce va deveni crust punk, puternic influentati de Motorhead sau Black Sabbath.

Adanc inradacinati in anarcho-punk, Antisect au scos primul lor album In Darkness there is No Choice, un asalt brutal care contureaza o imagine impresionanta a mizerabilei naturi umane in contextul unui sistem bazat pe indoctrinare si moarte. Dupa o pauza de aproape 3 ani, urmatorul EP, Out of the void, propune un sunet mai greu, venit direct din squaturile londoneze.

Ratand inregistrarea albumului lor second, Welcome to the New Dark Ages - majoritatea pieselor pot fi gasite pe albumul live Peace is Better Than a Place in History -, trupa se va desparti in 1987, doar ca sa prinda viata din nou in 2011, dupa aproape 25 de ani. Pentru prima data in Romania, legendele acestea vor canta aici pentru a ne reaminti inceputurile anilor '80, cand crustul se nastea tipand: "War is oblivion and the ghost of mankind!".

http://www.antisectofficial.com/
https://www.facebook.com/Antisect-Official-100288986727576/
https://www.youtube.com/watch?v=uunzI77TwGw



Cealalta confirmare este una formatia norvegiana de death metal band Execration. Formata in 2004 in Oslo, dupa albumul de debut Syndicate of Lethargy, aparut in 2008, al doilea full-length, Odes of the Occult (2011), le-a confirmat statutul de trupa importanta a undergroundului death metal. Cu radacinile in asa-numita veche garda, dar cu o aplecare spre evolutie si inovatie, la aparitia albumui Morbid Dimensions (2014), era deja o certitudine faptul ca si-au faurit propria abordare a genului.

Albumul a fost bine primit si de critica, culminand cu un premiu Spellemann – echivalentul norvegian al Grammy-ului – pentru cea mai buna formatie de metal. Pentru prima data in Romania, showul lor nu trebuie ratat de vreun fan al genului death metal.

http://www.execration.no/
https://www.facebook.com/execrationnorway
https://www.youtube.com/watch?v=gwf4SkoRMG4



Old Grave Fest 2016 se va desfasura in Club Fabrica (Bucuresti) pe datele de 7 si 8 octombrie 2016. Formatiile confirmate pana in acest moment sunt Archgoat (Finlanda), Antisect (UK), Castle (SUA), Execration (Norvegia) and Hellsodomy (Turcia).

Abonamente in serie limitata s-au pus in vanzare la pretul de 99 lei, acestea sunt deja disponibile online pe http://www.rtmc.ro/tickets/ si pe http://www.iabilet.ro. Ele vor putea fi de asemenea cumparate in format fizic in magazinele UMAN, MUZICA si Perfect Tour, in Private Hell bar (Bucuresti, str. Soarelui nr. 5) sau prin Titus Constantinescu (Bucuresti).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top