Noutăți și comunicate

Trupele Goodbye to Gravity si L.O.S.T. sunt confirmate la Posada Rock Fest 2013

29 iulie 2013
Trupele Goodbye to Gravity si L.O.S.T. sunt confirmate la Posada Rock Fest 2013
Între 6-8 septembrie 2013, în Câmpulung Muscel, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Concurs Posada Rock.



Bucureștenii de la Goodbye to Gravity și L.O.S.T. vor cânta în recital în seara zilei de sâmbătă, 7 septembrie 2013, la Festivalul Posada Rock 2013 de la Câmpulung Muscel.



Goodbye to Gravity, adică: Andrei Galuț (voce), Alex Pascu (bass), Vlad Telea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) și Bogdan Enache (tobe), a cântat începând cu 2011 pe scena celor mai mari festivaluri de rock din țară, împreună cu formații precum Obituary, Kreator, Moonspell sau Pain of Salvation.
Albumul lor de debut, produs de Alex Pascu și masterizat de Jens Bogren (Opeth, Amon Amarth, Paradise Lost, Soilwork, etc.), oferă un mix de forță și melodie la o calitate impecabilă a sunetului, iar cele trei single-uri video: "Vanishing Point", "The Cage" și "I Won't Wait" au adunat împreună peste 50.000 de vizualizări pe YouTube.
Debutul formației a fost încununat prin primirea distincțiilor de "Cel mai bun album metal al anului 2012" și "Cel mai bun videoclip al anului 2012" pentru "The Cage", prin votul publicului, în cadrul sondajului lansat de Metalhead.

Goodbye To Gravity



L.O.S.T a luat ființă în martie 2004 fiind compusă în prezent din BB Hanneman - chitară, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Bușcă - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragoș Hălmagi - clape (ex Abigail), Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism), Victor Manescu - chitară (Armies Of Enlil, ex-Avatar).

Având o experiență îndelungată pe scena metal românească, L.O.S.T. a concertat pe aceeași scenă cu formații precum Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell, formându-și un nucleu de fani devotați și în continuă creștere.
L.O.S.T. a lansat ultimul album "Remains of Pain" în data de 4 decembrie 2010, materialul fiind produs de Răzvan Alexandru de la Abigail și masterizat de Alan Douches (Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm, etc.)

L.O.S.T.



Pentru mai multe informații legate de festival intrați pe pagina de facebook a festivalului:
https://www.facebook.com/pages/Posada-Rock


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top