Noutăți și comunicate

Trupele Marchosias si Fjord sunt confirmate la Underground Metal Resistance Fest III

20 ianuarie 2014
Trupele Marchosias si Fjord sunt confirmate la Underground Metal Resistance Fest III
Marchosias si Fjord sunt primele trupe care isi confirma prezenta la festivalul Underground Metal Resistance III. Black-erii clujenii vor urca pe scena din Question Mark pe 14 martie 2014 in ziua intitulata Chaos, iar Fjord in ultima seara denumita Dream.

Festivalul are loc in perioada 13 - 16 martie 2014 in Bucuresti in Question Mark si va propune un weekend dedicat muzicii underground autohtone.



Marchosias

Marchosias
Marchosias este una dintre cele mai importante trupe tinere ale underground-ului din Cluj, infiintata in 2010. Cu o muzica care se poate incadra in stilul black metal experimental, trupa a lansat primul material in 2012, un EP intitulat "Above the Throne of God" urmat de o serie de concerte in tara si in afara granitelor, inclusiv in 2013, aceste aparitii reusind sa le aduca deja un public loial. A 3-a editie Underground Metal Resistance Fest ii prezinta pe Marchosias intr-o noua formula completa, dupa un an de la ultima vizita in Bucuresti.

http://www.youtube.com/watch?v=l2U3g9bkIZA



Fjord

Fjord

Fjord a fost una dintre primele alegeri pentru seara intitulata Dream din cadrul festivalului. Formata in Bucuresti, trupa imbina multiple stiluri precum shoegaze, post rock, post metal cu sonoritati mai extreme venite din aria death metalului melodic, avand ca scop, dupa cum declara si membrii trupei, crearea unei "muzici cu inteles" care sa exprime o paleta larga de sentimente prin sunete si versuri. Fjord au la activ un demo, inregistrat in 2012 cu numele "Once Forsaken".

http://www.youtube.com/watch?v=qWxo7Kr_Ffo



In scurt timp, publicul doritor va putea achizitiona abonamente la un pret special pentru Underground Metal Resistance Fest 3. Voucherele respective for putea fi achizitionate din luna februarie doar de la barul din Question Mark si vor fi limitate ca numar.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput - festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Underground Metal Resistance Community - http://goo.gl/y20LVb
Official Facebook Event Page - http://goo.gl/sj11Le


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top