Noutăți și comunicate

Trupele de deschidere la concertul Pestilence din 14 februarie

21 ianuarie 2018
Trupele de deschidere la concertul Pestilence din 14 februarie
Mai avem mai puțin de o lună până la concertul Pestilence din Cluj-Napoca, concert din cadrul turneului „Fight the Plague 2018”, și avem noutăți legate de trupele din deschidere.

Main support act în acest tour sunt brazilienii Rebaelliun. Parte a valului extrem emblematic pentru Brazilia anilor 90, alături de trupe precum Sarcofago sau Krisiun, Rebaelliun vin din Porto Allegre/Rio Grande do Sul și aduc în prim plan un death metal tehnic plin de forță. Cu toate că au peste un deceniu de inactivitate – trupa a intrat în 2002 în stand-by, revin în 2015 și pregătesc poate cel cel mai bine primit album al lor: The Hell’s Decrees, lansat în 2016. În 2017 apare EP-ul Bringer of War (The Last Stand) o reeditare a pieselor din 2000 (Bringer of War) alături de compoziții noi, care arată încă o dată dacă mai este nevoie, că acest combo brazilian este mai în formă ca niciodată.

https://www.facebook.com/Rebaelliun

Pe scena din Flying Circus, vor mai urca în 14 februarie Distillator din Olanda (revivalist old-school thrash metal) și thrasherii punk din Toscana, cunoscuți deja publicului din România prin showurile din 2013 și 2016 – Violentor.

https://www.facebook.com/DISTILLATORNL
https://www.facebook.com/VIOLENTOR666

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook online, precum și la Cinema Florin Piersic și în rețeaua de librării Humanitas. În acest moment mai sunt disponibile 25 de bilete la prețul de 45 lei. Ulterior epuizării acestora, prețul unui bilet va fi de 55 lei în avans și 60 de lei la intrare.

https://eventbook.ro/music/bilete-concert-pestilence-flying-circus-cluj-napoca


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top