Noutăți și comunicate

Turneu si concert aniversar de primavara 6 by Alina Manole

17 februarie 2015
Turneu si concert aniversar de primavara 6 by Alina Manole
6 orase intr-o calatorie muzicala de inceput de martie si un concert aniversar al Lunii Patrate care anul acesta implineste 6 ani - iata cum arata perioada 3-12 martie 2015 pentru Alina Manole, inventatoarea singurei planete muzicale pe care au loc si indragostitii, si amantii, si prietenii invizibili, si carabusii, si - mai ales - iubirile reale si adevarurile greu de spus cu voce tare!


Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-o sala magica, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de armonii, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii. Lucru usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice scoase din 2009 si pana in prezent ("Luna Patrata", "Cu drag", "Dragoste in 3", "Fericirea de Luni")

Insotita de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista si-a creat un stil original, fapt care o face greu de incadrat intr-un gen anume. Initial si-a definit singura stilul, pentru usurinta etichetarii de catre presa, ca fiind "folk-jazz". Mai nou, muzica sa si constructiile sale de show sunt numite de catre spectatori sau critici "stilul Alina Manole".

Calatoria muzicala de la inceputul lunii martie o va duce, in formula de trio, in 6 orase cu gust bun muzical:

Marti, 3 martie 2015 - Brasov - Hokey Pub

Miercuri, 4 martie 2015 - Targu Secuiesc - Cafe Jazz

Joi, 5 martie 2015 - Piatra Neamt - Pub KMO

Vineri, 6 martie 2015 - Botosani - Chrome Bar

Sambata, 7 martie 2015 - Roman - Casa Veche

Duminica, 8 martie 2015 - Iasi - Underground Pub

Mai multe informatii se gasesc pe pagina de turneu

Concertul aniversar al Lunii Patrate - "6 by Alina Manole" - va avea loc in Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Formula de scena este una completa (cvintet) iar concertul va aduce spectatorilor bucuria aparitiei pe scena si a unor invitati asupra carora insa secretul este deocamdata pazit cu mare grija. Biletele s-au pus deja in vanzare prin iabilet.ro si direct la Hard Rock Cafe!


Mai multe informatii despre artista pot fi aflate accesand urmatoarele linkuri:

http://www.alinamanole.ro

http://facebook.com/AlinaManoleOficial


Va lasam cu o piesa de Luni :)

https://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top