Noutăți și comunicate

URSUS Evolution 2012 la Bucuresti

13 iunie 2012
URSUS Evolution 2012 la Bucuresti
Sunet, checked! Lumini, checked! Trupe noi, checked!
Începe URSUS Evolution 2012

București, 13 iunie 2012: URSUS te invită și vara aceasta să trăiești LIVE evoluția muzicii românești. În patru orașe mari, timp de opt zile, din boxe se vor auzi acorduri de rock, sample-uri de hip-hop și beat-uri electro ale celor mai importante trupe din țară. Paraziții, VAMA, Vița de Vie, Guess Who, Șuie Paparude, E.M.I.L., Les Elephants Bizarres, Robin & The Backstabbers, IRIS, Luna Amară, CTC, Grimus, Travka, Steelborn, The Monojacks, Toulouse Lautrec, byron, The MOOoD, Niște Băieți și raku.

Elementul fresh din acest an este reprezentat de artiștii noi care vor face parte din fenomenul URSUS Evolution. Opt trupe la început de drum vor avea ocazia să urce pe scena URSUS Evolution în fața a zeci de mii de români în București și în Cluj-Napoca.

URSUS a ales cele mai bune trupe, folosind un mecanism online cu ajutorul căruia, în prima fază, artiștii debutanți au putut să se înscrie pe pagina de Facebook URSUS România, în aplicația dedicată: https://apps.facebook.com/ursusevolution/. În a doua fază a concursului fanii URSUS și-au votat favoriții, votul final fiind reprezentat de suma dintre preferințele publicului (50%) și decizia juriului URSUS (50%).

Feedback-ul primit de la trupele înscrise a fost unul peste măsura așteptărilor. Artiștii s-au promovat intens, folosind toate mijloacele online puse la dispoziție de URSUS: menționarea competiției pe paginile lor oficiale și crearea propriilor evenimente pe Facebook pentru a obține cât mai multe voturi. Astfel, numărul mare de formații înscrise în competiție, precum și implicarea lor constantă de-a lungul perioadei de preselecție a fost cea mai bună dovadă că URSUS a mizat bine pe susținerea talentelor dornice de afirmare.

"URSUS este o marcă românească autentică ce și-a propus să creeze experiențe memorabile și unice. Și puține evenimente se pot mândri cu peste 230.000 de participanți la nivel național, așa cum s-a întâmplat în 2011. URSUS Evolution a devenit deja marca înregistrată URSUS și unul dintre cele mai importante repere muzicale ale verii. Anul acesta ne-am dorit să găsim artiști talentați care au nevoie de sprijinul nostru și care să aibă șansa de a cânta pe o scenă impresionantă, în fața a zeci de mii de oameni, în compania unor nume mari din muzica românească.

Am ales online-ul ca mediu de recrutare pentru trupe tocmai pentru că am putut să le vorbim direct și personal și pentru că am anticipat implicarea puternică din partea acestora. Reacția lor ne-a arătat că am făcut cea mai bună alegere, pentru că URSUS Evolution susține muzica românească de astăzi, dar și cea de mâine", a declarat Mihai Bârsan, Vice President Marketing Ursus Breweries.

Pentru primele două evenimente URSUS Evolution din această vară s-au calificat câte patru trupe în fiecare oraș. La București (16-17 iunie 2012) vor urca pe scenă SickSound Crew, Sophisticated Lemons, RPK și Antarctica. Iar la Cluj-Napoca (29-30 iunie 2012) Ska-nk, Subatomic Zoo, Mentally Safe și Ultimu' Nivel.
Artiștii debutanți mai au, încă, șansa să facă parte din URSUS Evolution la Brașov (28-29 iulie) și Mamaia (10-11 august), unde sunt disponibile alte patru locuri pentru cele mai votate creații muzicale. Înscrierile se vor redeschide în luna iulie, urmând același mecanism online.

Echipa care a lucrat a fost una integrată. Din partea Ursus Breweries: Mihai Bârsan, VP Marketing Ursus Breweries, Marian Olteanu, Senior Brand Manager URSUS, Victor Teioșanu, Brand Manager URSUS, Ioana Șapera, Junior Brand Manager URSUS si Project Manager URSUS Evolution, Emma Bucur, Junior Brand Manager URSUS, Victor Popa, Media Manager Ursus Breweries si Andrei Bucur, Media & Digital Assistant Ursus Breweries.

De asemenea, următoarele agenții au fost implicate în acest proiect:
Publicis: Răzvan Căpănescu, Chief Creative Officer, Dan Frînculescu și Andrei Fodolică, Copywriteri, Cătălin Pădurețu, Art Director, Adrian Chiuhan, Strategic Planner, Kati Szasz, Account Manager, Elena Pomarac, Account Executive, Alexandra Murray, Client Service Director, Gabriel Constantinescu, Managing Director Publicis Events, Cristian Balaci, Senior Producer, Andreea Nedelea, Senior Account Manager.
Kubis Interactive: Vlad Popovici, Group Account Director, Răzvan Diaconu, Copywriter, Alecs Stan, Web Designer, Ștefan Gaboș, Senior Web Developer.
Media Investment: Virginia Nuțuloiu, Media Director, Veronica Postelnicu, Senior Media Manager, Cătălina Chiriacescu, Media Manager, Nicoleta Zainea, Media Manager, Cristina Sandu, Media Planner.
2activePR: Corina Bârlădeanu, General Manager, Roxana Marin, Senior Account Manager, Ana Bălan, Head of Ideas, Alexandra Stoica, Account Manager, Radu Restivan, Sports PR Manager.
Stage Expert: Liliana Bâclea, Event Manager Artiști, Nicu Butacu, Event Manager Tehnic.
Împreună cu: Millo Simulov, regizor, DJ Åžtefan, KOTKI visuals, Silviu Pavel și Dragoș Toader, fotografi.
Prezentatorul festivalului este Bogdan Șerban, realizator Radio Guerilla.

Detalii despre URSUS Evolution pot fi accesate și pe pagina de internet http://ursus.ro/evolution/ sau pe pagina de Facebook URSUS Romania https://http://www.facebook.com/UrsusRomania/

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central în București și deține fabrici de bere în Timișoara, Buzău și Brașov și o mini facilitate de producție în Cluj, Fabrica de Bere URSUS. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar și Pilsner Urquell. Pentru mai multe informații vizitați site-ul companiei http://www.ursus-breweries.ro.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuție pe 6 continente.

Mărcile grupului includ beri premium internaționale, cum ar fi Grolsch, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, precum și o gamă excepțională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow și Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: alexandra.stoica@2activepr.ro - 0758.243.280.


Evenimente recomandate

Top