Noutăți și comunicate

Ultima editie Brutus din 2014 alaturi de Velosonics in Club Control

23 decembrie 2014
Ultima editie Brutus din 2014 alaturi de Velosonics in Club Control
Marti, 23 decembrie 2014, sarbatorim in Club Control ultima editie Brutus din 2014 cu mare alai alaturi de tanara trupa Velosonics. Rockerii vor urca pe scena la ora 21.00.

Gifts & goodies: ** Special offer >> 50% reducere la orice bautura, incepand in mod Exceptional la ora 20.00

Facebook event. Intrare libera
Club Control/ Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Velosonics este o formatie bucuresteana de rock alternativ care la frageda varsta de un an a dezvoltat deja dinti (in versuri), umbla (deocamdata in interiorul granitelor tarii) si nu numai ca vorbeste, dar are tupeul sa si cante (fiecare la ce se pricepe mai bine), respectiv: Adrian Spier - voce, Marius Acsintoaie - chitara, Andrei Niculescu - chitara, Flavius Fabian - bass si Cristian Prihotca - tobe).

Au fost "propunerea Guerrilla" in 10 orase, au fost "pariul Sunete"si au ajuns pe coperta revistei respective. S-au imprietenit cu lumea la o bere Bergenbier si au cantat in poieni urbane (Piata Universitatii), in poieni idilice (Rocker's Challenge), dar si pe strazi rau-famate (Matasari)! In fine, de curand au fost "Garantati 100%" de Tvr si au dovedit ca "Voteaza: Conteaza" la Halele Carol.

Toate single-urile lansate s-au bucurat de succes, insa pentru un prim album Velosonics s-au decis sa-l invite pe producatorul britanic Adam Whittaker in studio, de unde cateva zile mai tarziu au iesit cu 10 piese nou-noute ce aveau sa marcheze un debut discografic spectaculos: "Roundhouse".

Premiera albumului "Roundhouse" s-a declansat pe Deezer in 15 octombrie, dupa care acesta a devenit disponibil pe cele mai importante platforme digitale. Incepand cu 12 decembrie il puteti gasi si in varianta Cd la concerte.



Parteneri media: Music Channel, Eclecticfm.ro, Gold Fm, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top