Noutăți și comunicate

Ultima parte a turneului Best Worst Case Scenario al trupei Hteththemeth

9 martie 2017
Ultima parte a turneului Best Worst Case Scenario al trupei Hteththemeth
Trupa Hteththemeth anunță ultima parte a turneului de promovare a albumului Best Worst Case Scenario, lansat în urmă cu un an.

Trupa care a reprezentat cu succes România la Finala Mondiala Global Battle of the Bands si la Wacken Metal Battle în 2016 se apropie de finalul turneului cu cinci noi concerte, patru dintre acestea în orașe în care povestea Hteththemeth ajunge pentru prima oară.

https://www.youtube.com/watch?v=Tw7hFwdn2m8

17 martie 2017 - Târgoviște, Karma Rock House – alături de False Reality

18 martie 2017 - Constanța, Rock Halle – alături de False Reality

25 martie 2017 - Baia Mare, Shadows Rock Bar – invitați: Ethernus

28 aprilie 2017 - Botoșani, Chrome Bar

29 aprilie 2017 - Suceava, 31 Motor’s Pub

Albumul Best Worst Case Scenario, descris ca fiind „coloana sonoră a unui film imaginar” sau „scenariul unei vieți pline de visare”, va fi prezentat în întregime, într-un spectacol-concept care îmbină muzica "neumană" cu elemente teatrale unice. Cu sonorități care trec fără timiditate de la metal abundent în elemente avantgarde și progressive, la elemente ambientale și gothic, până la blues și bossa nova, Hteththemeth pune în scenă un spectacol teatral unic și reușește de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente.

https://www.youtube.com/watch?v=Lm1JlKpfSi8

Hteththemeth este câștigătoarea GBOB Romania 2015 și s-a clasat pe locul 2 la Finala Mondială Global Battle of the Bands, care a avut loc la Berlin, în luna mai 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=gRNWXrbjNy8

De asemenea, Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de muzică rock și metal din lume, Wacken Open Air.

https://www.facebook.com/Hteththemeth



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top