Noutăți și comunicate

Ultimele 100 de bilete la concertul Joe Satriani la Sala Palatului

9 mai 2013
Ultimele 100 de bilete la concertul Joe Satriani la Sala Palatului
Superstarul Joe Satriani se pregătește intens pentru concertul său în premieră la București de pe 20 mai 2013. Pe 18 mai el deschide turneul european din această vară cu un concert la Istanbul, iar două zile mai târziu aterizează în capitala României, unde îl așteaptă o sală arhiplină. În acest moment, au mai rămas în vânzare aproximativ 100 de bilete la showul său de la Sala Palatului. Un concert organizat de Events.  

Ieri, Satriani și-a lansat lansat oficial albumul cu numărul 14 din carieră, "Unstoppable Momentum". Primul single de promovare este deja online, pe site-ul oficial al artistului: "A Door Into Summer". "Este o piesă despre amintirile mele din liceu, care nu vor dispărea o viață întreagă, și despre acel sentiment bun pe care-l ai când se apropie vara", spune Satriani despre acest prim extras pe single.

Pe 20 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 130 lei și 100 de lei, în functie de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de ROCK FM și suținut de Prima TV. Parteneri media: The Money Channel, Åžapte Seri, Adevărul, Dilema Veche, OK!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, 220.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, BestMusic.ro, Metalhead.ro, Maximumrock.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.

Sursa : Events


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top