Noutăți și comunicate

Ultimele 100 de bilete la concertul byron – Electric Marching Band de la Cluj

28 noiembrie 2014
Ultimele 100 de bilete la concertul byron – Electric Marching Band de la Cluj
Cu 100 de bilete ramase la vanzare, concertul Electric Marching Band pe care trupa byron il va sustine alaturi de Muzica Militara a Garnizoanei Bistrita si de Corul Excelsior de la Liceul de Muzica "Tudor Jarda" intra pe ultima suta de metri. Pe 2 decembrie 2014 la Teatrul National Cluj-Napoca va asteapta un concert spectaculos, in premiera in Romania, in care 3 lumi muzicale diferite se vor intrepatrunde pentru un rezultat uimitor!



byron - Electric Marching Mand (video teaser)
http://youtu.be/2RSoIpWLGw8



Infiintata in 1969, Muzica Militara a Garnizoanei Bistrita este continuatoarea traditiilor fanfarei graniceresti a Regimentul 63 Infanterie "Ritter von Pitreich". Abordand un repertoriu complex si recunoscuta pe plan judetean si national, fanfara s-a facut remarcata prin editarea unui Cd in 2001 si prin sustinerea mai multor turnee in tara si in strainatate (Austria, Danemarca, Germania).

Corul Excelsior de la Liceul de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita a fost infiintat in 2000 la initiativa doamnei profesor Floarea Sfechis si se afla in prezent sub bageta doamnei profesor Maria Dragonici. Este un cor avangardist, ce abordeaza un repertoriu foarte diversificat, de la muzica clasica la muzica pop. Au obtinut multe premii de-a lungul timpului (premiile I, Iii la Olimpiada Nationala Corala in 2000 si 2009, medalia de argint la Concursul International "Young 2008 Prague") si recent au colaborat cu Noua Orchestra Transilvana a Filarmonicii Cluj-Napoca pentru proiectul vocal-simfonic "Misa Incoronarii" de Mozart.

La concertul Electric Marching Band de pe 2 decembrie, cei de la trupa byron ii vor mai avea ca invitati speciali pe Luiza Zan si Alexander Balanescu.

Haideti asadar marti, 2 decembrie la Teatrul National Cluj-Napoca pentru un concert de exceptie intr-un cadru deosebit! Ultimele bilete sunt disponibile prin retelele http://www.biletmaster.ro si http://www.iabilet.ro, precum si la casa de bilete a Teatrului National Cluj-Napoca.



byron:
Dan Byron - voce, chitară, flaut
6fingers - clape, chitară, voce
Laszlo Demeter - bass
Dan Georgescu - tobe

Web: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top