Noutăți și comunicate

Ultimele 2 zile de bilete ieftine pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca

14 noiembrie 2014
Ultimele 2 zile de bilete ieftine pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca
Dying Fetus vor concerta pentru prima data in Romania, la Cluj Napoca, duminica, 7 Decembrie 2014, in clubul Flying Circus Pub, in cadrul turneului european pe care acestia il sustin alaturi de Goatwhore, Malevolence si Fallujah.

Nu uitati ca am intrat in ultimele doua zile in care mai puteti achizitiona bilete ieftine, asa ca pana maine, 15 Noiembrie 2014, puteti cumpara bilete la pretul de 55 de lei, apoi pretul unui bilet va fi de 65 RON.

Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si in clubul Flying Circus. Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:

"¢ 55 de lei - pana pe 15.11.2014
"¢ 65 lei - dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare

Precizam ca toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate, astfel zvonurile potrivit carora concertul nu ar avea loc sunt inventii nefundamentate aparute pe internet si nimic mai mult.

Va reamintim ca Zack Simmons, tobosarul celor de la Goatwhore a dorit sa transmita un mesaj special celor care vor veni la concertul de la Cluj Napoca, acesta putand fi urmarit mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=_SpOP49mbwY 

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/303758376459618/ 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top